CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dilluns, 2 de febrer del 2015

CAMPIONS D’HIVERN – BENJAMÍ D


Junior 1-9 CE Mercantil
Aleck 17', 29', 30'
Màrius 3', 45'
Pau 14', 20'
Gerard 41', 42'

El BD del CE Mercantil s'ha desplaçat al camp del Junior el dissabte al matí, on el primer entrenador no ha pogut venir per partit i hi ha hagut un bon suplent com és el David.
El partit ha començat força bé amb un xut de Màrius que per poc és el primer gol del partit. Ell mateix ha robat una pilota i ha marcat el primer pels blaugranes en el minut tres de partit. El Junior pressionava a dalt i nosaltres hem tret la pilota amb dificultats.
Just començar el segon quart hi ha hagut una falta indirecta molt ben tirada de Marc, on el porter rival s'ha pensat que anava fora però no, anava al pal, i el rebot l'ha aconseguit el Pau i ha fet el segon gol del partit. En el minut disset un bon centre de Pau li ha donat el gol a Aleck on ha definit molt bé i ha fet el tercer. Tres minuts després el pau ha robat la pilota en una passada del porter al defensa, ha superat amb un retall a un rival i ha marcat el quart.
En el tercer quart el Mercantil ha sortit molt fort i amb jugades molt interessants, com un xut de Màrius al travesser. En el minut vint-i-nou, Aleck ha robat una pilota al porter i ha marcat el cinquè. Un minut després, Izan que ha fet un bon partit però no li ha entrat la pilota, ha robat una pilota al porter, ha xutat però l'ha parat, el rebot li ha caigut a Aleck on aquest ha marcat el sisè. En el trenta-tres, hi ha hagut un xut de Roger que un jugador del Junior li ha passat amb el cap a un company seu, i aquest a superat al Roger amb una vaselina.
El quart quart ha estat la millor part, per joc i per ocasions de gol. En el minut tres d'aquesta, hi ha hagut una jugada on semblava que la pilota no volia entrar després dels xuts d'Éric, Màrius, Gerard i Àlex on ha acabat a corner. En el minut quaranta-u, l'Àlex ha fet una bona passada Gerard i aquest ha marcat des de fora l'àrea el setè del partit. Un minut després, el Gerard ha xutat des de fora l'àrea, la pilota ha rebotat en un defensa i ha marcat el vuitè del matí. En el minut quaranta-cinc, Éric ha centrat un corner i Màrius amb el cap ha marcat el novè i últim gol del partit.
Després d'aquesta important victòria a fora de casa, el Mercantil és el nou campió d'hivern i es disposa a jugar el pròxim dissabte al camp de l'Olímpic Can Fatjo a dos quarts de dotze.

Jordi Forn

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada