CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 22 de febrer del 2015

BONA VICTÒRIA DAVANT D’UN CORRETJÓS RIVAL – BENJAMÍ D


CE Mercantil 7-2 European Internacional School
Màrius 3’, 31’
Pau 6’, 40’
Arnau 22’, 33’
Éric 4’

Després de la jornada de descans, el Benjamí D del CE mercantil ha tornat a la competició, hi ho ha fet contra un equip de mitja taula, el European Internacional Schoool; equip que en la primera volta i al seu camp, van posar les coses molt difícils als Sabadellencs, que van guanyar per un ajustat dos a tres. Aquest diumenge al matí ha estat diferent, i tot i fer un irregular partit, amb estones d’excel·lent futbol i estones amb poca motivació, s’ha guanyat molt còmode, set a dos, i s’han sumat tres punts més en la lluita pel títol de lliga.
El partit ha començat molt bé, ja que en els primers sis minuts s’ha vist un gran futbol i tres gols. El Màrius ha fet el un a zero en rematar molt bé una passada del pau; el mateix Màrius, en el quatre, ha tret un corner, que ha estat rematat per l’Éric en el segon pal, tal i com marca l’estratègia de l’equip, hi ha fet el segon. Només dos minuts després d’aquest gol, el Pau ha fet el tres a zero, en rematar una bona passada del Gerard. El partit estava decantat, i com acostuma a passar en les últimes jornades l’equip ha baixat una mica el ritme, i el matx s’ha igualat, tot i que l’Europa, durant tota la primera part, no ha xutat entre els tres pals. El que si s’ha vist abans del descans és el quart gol dels locals, marcat per l’Arnau a passada de l’Éric; amb aquest marcador s’ha arribat al descans.
Només començar la segona part, l’Europa, en el minut dos, i gràcies a un a falta, ha fet el seu primer gol, hi això ha animat als blaugranes, que durant un abona estona han tornat a jugar molt bé; així s’han vist tres gols més en un període de deu minuts; el cinc a un l’ha fet el Màrius, definit bé una passada de l’Arnau. El sisè ha estat de l’Arnau, que avui debutava amb aquets equip hi ha fet un doblet, aquest segon rematant una passada del Pau; i el mateix Pau, després d’una passada mil·limètrica del Maikel després d’una sacada de banda, ha fet el setè col·locant la pilota a l’escaire de la porteria contraria.  Els rivals, han tornat a retallar distàncies a les acaballes del partit, rematant sense oposició un corner.


L’equip segueix líder, però tan sols amb un punt d’avantatge sobre el segons; i la pròxima setmana es visita un camp molt complicat, el de l’únic equip que durant la primera volt ha pogut sumar un punt davant nostre, l’Escola de Futbol de Sabadell. El partit es jugarà dissabte a dos quarts d’onze a les pistes d’atletisme de Sabadell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada