CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 7 de febrer del 2015

FUTBOL I GOLS PER DERROTAR AL SEGON CLASSIFICAT – BENJAMÍ C


CE Mercantil 8-0 Sant Pere Nord
Arnau 11’, 18’, 25’, 32’
Guillermo 34’
Àlex Morer 36’
Jordi 46’

El Benjamí C rebia al segon classificat, el Sant Pere Nord, equip amb el qual a la jornada inaugural de la lliga, es va perdre al seu camp per quatre gols a dos. Avui els blaugranes, amb un molt bon partit, han derrotat amb un còmode marcador al seu rival, i es queden a un sol punt d’ells i amb el gol average a favor. L’equip no ha donat cap possibilitat a l’equip rival, i el Ruben pràcticament no ha tingut que intervenir en el partit; els blaugranes tenien dues baixes, el Max i el Diego, però això no ha resultat clau per golejar i sumar tres punts més.
El partit ha començat amb tres ocasions molt clares dels blaugranes, però totes elles les ha aturat el porter rival, que em molta diferència ha estat el millor del seu equip. En el vuit, l’Arnau ha cedit a l’Àlex Mateo, que aquest, després del refús del porter, ha fet el un a zero. Tres minuts més tard, s’han intercanviat els papers, hi ha estat el deu blaugrana que ha assistit a l’Arnau, perquè aquest fes el dos a zero. Abans d’arribar al descans, l’Arnau, amb una bona jugada personal dins de l’àrea ha fet el tercer, resultat amb el qual s’ha arribat al descans. La segona part ha començat molt bé, ja que el Luca ha assistit a l’Arnau, perquè aquest, amb un espectacular xut fes el quatre a zero. El cinquè ha estat d’estratègia, on en un corner tret pel Guillermo, ha estat rematat de cap per l?Arnau, que completava el seu quartet de gols. El Guillermo ha fet el sisè, en rematar una bona passada de l’Arnau. El setè, en el trenta- sis, ha estat obra de l’Àlex Morer, que amb un gran llançament de falta, ha fet que la pilota toques el pal i acabes al fons de la xarxa. I el vuitè i definitiu gol ha estat marcat pel Jordi, que avui ha fet el millor partit des de que vesteix la camiseta del Mercantil, rematant una passada a l’espai del Jan.

La pròxima setmana no hi ha lliga, però si torneig; es celebrarà a les nostres instal·lacions el dissabte al matí, i els blaugranes hauran de competir contra rivals de la talla del FC Barcelona, el RCD Espanyol, Sant Gabriel, etc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada