CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 7 de febrer del 2015

VICTÒRIA PER LA MÍNIMA – BENJAMÍ D


Olímpic Can Fatjo 2-3 CE Mercantil
Maikel 11’
Éric 19’
Màrius 36’
  
El Benjamí D ha patit per sumar els tres punts aquest matí a Rubí; el rival, cinquè classificat, l’Olímpic Can Fatjo, en el tram final, ha posat les coses difícils, però els blaugranes han demostrat que també saben guanyar així, i els punts han viatjat fins a Sabadell. S’han vist dues parts molt diferents, on la primera ha estat dominada completament pel Mercantil, que a part dels dos gols marcats, ha creat més ocasions de gol i ha deixat al rival sense cap; la segona, arrel del gol local, han començat els nervis i el partit s’ha complicat, però a base de lluita s’ha aguantat, tot i l’esforç local per empatar el partit.
L’equip ha començat creant ocasions de gol a base de bon futbol, però ha estat a pilota parada quan s’ha inaugurat el marcador; el Maikel, amb un llançament de falta, ha fet el zero a un. Poc després, en el dinou, el Gerard ha passat una pilot a e l’espai, i l’Éric, amb una espectacular volea ha enviat la pilota a l’escaire de la porteria, fent així el zero a dos. El mateix Éric, a punt d’arribar el descans, ha fet un gol olímpic, però l’àrbitre, incomprensiblement l’ha anul·lat i ha fet repetir el llançament; per tant, amb el zero a dos s’arribava al descans, amb la sensació de tenir el partit controlat. La segona part ha començat amb domini visitant, però no tan clar com la primera, i en una acció per treure la pilota des del darrera, la defensa blaugrana s’ha complicat en excés, i els locals, amb un clar fora de joc no assenyalat, han fet el un a dos. Aquí han començat els nervis, i les imprecisions, però tot i això, una bona pressió del Màrius contra la defensa rival, ha provocat que de refús, fes el un a tres just al final del tercer quart. L’últim quart ha estat el pitjor, on només començar i gràcies a una falta innocent, els locals han fet el dos a tres. Quedava poc, però s’ha fet llarg, per la pressió rival i els nervis blaugranes. El Izan, hagués pogut sentenciar el partit, però el seu xut ha anat al pal, i en la següent jugada, una falta prop de l’àrea del Roger ha portat el perill, però per sort, la pilot a ha sortit per sobre del travesser, i el Mercantil ha pogut sumar tres punts vitals per seguir liderant la classificació.
La pròxima setmana no hi ha lliga, però si torneig; es celebrarà a les nostres instal·lacions el dissabte al matí, i els blaugranes hauran de competir contra rivals de la talla del FC Barcelona, el RCD Espanyol, Sant Gabriel, etc.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada