CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 28 de febrer del 2015

DERROTA CONTRA EL LÍDER – BENJAMÍ C


CE Mercantil 1-3 Gimnàstic Manresa
Max 20’

El Benjamí C, tot i intentar-ho fins a l’últim minut, no ha pogut fer res contra el líder, i aquests, amb els tres punts d’avui, pràcticament sentencien la lliga al seu favor. Els Manresans no han tingut un partit fàcil, ja que els blaugranes no han parat mai de lluitar, però amb tres contres molt ràpides, han marcat tres gols que han estat massa pels Mercantilistes; ara, sense dubte, és continuar fent el bon futbol que es fa, i aconseguir la segona plaça de la lliga.
El partit ha començat amb dues accions molt clares a favor dels locals, però el Max i el Jan no han estat encertats de cara a porteria. Just després d’aquestes dues accions, el Nàstic ha fet els seus dos primers gols, en els minuts set i vuit i amb dues accions de contraatac molt ràpides. Tot i els gol, el Mercantil ha estat igual, intentant arribar a porteria contraria el més ràpid possible per poder igualar l’encontre. Els rivals es defensaven molt bé, a vegades un pel massa durs, però posaven les coses molt difícils als davanters locals. Finalment, en el vint, el Max, en una gran acció individual, ha aconseguit el un a dos, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.
El partit estava sent molt igualat i emocionant, amb accions a totes dues àrees, i la segona part ha estat completament igual; els locals han tingut moltes ocasions d’empatar el partit, amb accions com les del Max en un contra un, els xuts de s de dins de l’àrea de l’Arnau després de bones jugades per dins, arribades en banda del Jordi, Luca, Mateo o jan, o amb les incorporacions dels centrals, Diego, Àlex i Marcos; però no hi havia manera, el Nàstic defensava molt bé, a la part que tirava grans contres, i en una d’aquestes, a falta de vuit minuts pel final del partit, han sentenciat el partit amb el un a tres. Possiblement avui s’han enfrontat els dos millors equips de la lliga, i esperem que al final de la mateix es demostri en la classificació.

La derrota no afectarà als blaugranes, que continuaran fent el seu bon futbol el que queda de lliga, i lluitant cada partit com si fos l’últim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada