CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 25 de gener del 2015

TRES PUNTS MÉS EN UN MOLT BON PARTIT DE FUTBOL – BENJAMÍ D


CE Mercantil 6-0 Natació Terrassa
Pau 4’, 25’
P.P 10’
Màrius 27’
Marc 35’
Éric 46’

El Benjamí D del CE Mercantil ha sumat, aquest diumenge al matí, tres punts més que el permeten seguir liderant la classificació; el rival, el setè classificat, era el Natació Terrassa. Els jugadors del Genís, el Jordi, l’Albert i la Ivet han jugat, excepte els últims deu minuts de la primera part, un molt bon partit de futbol; tenint el control total del joc, amb possessions, ràpida circulació de pilota, entrades per les dues bandes, passades en llarg, ..., és a dir, han fet un partit molt complet. El rival no ha pogut fer gaire cosa més, i el Roger, només ha tingut que intervenir en un parell d’ocasions, totes elles sense gaires complicacions i durant els deu minuts que l’equip s’ha relaxat.
El partit ha començat força bé, ja que el Pau, en el quart minut de joc, i aprofitant una assistència de l’Éric des de la banda esquerra, ha fet el un a zero rematant sobre la mateixa línea de gol. El segon gol, ha estat en pròpia porteria, després d’un xut al pal del Pau, i un posterior xut de l’Éric, el defensa contrari s’ha introduït la pilota en la seva pròpia porteria. Aquí s’ha acabat el ritme, i fins el descans s’han vist poques opcions de poder fer gol; el joc era lent i previsible, i pràcticament no s’ha arribat a porteria.
La segona part ha canviat, i s’ha vist un futbol dels que agrada; ja en el primer minut de joc, el Pau feia el seu doblet baten al porter després de rebrà una bona passada del Pol; el mateix Pol, tres minuts més tard, ha tornat ha assistir, aquesta vegada al Màrius, que aquest, dins de l’àrea, ha fet una meravella, hi ha posat el quatre a zero en el marcador. El Marc, que tornava després de descansar per angines una setmana, ha fet un  excel·lent partit, no només en defensa, sinó que també en les seves continues pujades a l’atac, i en el trenta-cinc ha obtingut el seu premi, llançant un penal comes per unes mans; el quatre blaugrana no ha fallat, hi ha fet el cinquè gol del matí. L’Éric, en el quaranta-sis, ha tancat el partit amb el sisè gol, marcat després d’aprofitar un refús. Avui tots els jugadors han estat realment bé, i jugant així, pocs punts es deixaran pel camí; esperem seguir en aquesta línea. La pròxima setmana l’equip pot obtenir el títol honorífic de campió d’hivern, per això, haurà de guanyar al camp del Junior. El partit es jugarà dissabte a dos quarts d’una a Sant Cugat del Vallès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada