CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 17 de gener del 2015

GOLEJADA PER APROPAR-SE AL LÍDER – BENJAMÍ C


CE Mercantil 9-0 Matadepera CF
Max 7’, 9’, 10’, 27’
Àlex Mateo 38’, 42’
Guillermo 4’
Jan 24’
Luca 37’

Bon partit el d’aquest dissabte al migdia del Benjamí C del CE Mercantil, on per nou gols a zero, ha tornat a sumar els tres punts amb joc; gràcies aquests tres punts i a la derrota del líder, els blaugranes es col·loquen a tan sols sis punts, i també, gràcies als nou gols, l’equip, abans de finalitzar la primera volta, ha arribat als cent gols.
El partit, tot i el travat inici, ha estat plàcid pels locals, ja que el Ruben, el porter, no ha hagut d’intervenir pràcticament en cap ocasió, i quan ho ha fet, ha estat sense gaire perill per la seva porteria. Després dels primers minuts on costava arribar a porteria, al minut setze, i després d’una bona jugada del Max, el Guillermo ha fet el un a zero. Això ha provocat que el partit passes clarament ha ser dominat pels blaugranes, i en quatre minuts, el Max ha fet tres gols que han sentenciat el partit. El primer, rematant una passada del Diego, el segon, regatejant el porter després de rebrà una bona assistència del millor jugador del partit, el Marcos, i el tercer, el quart de l’equip, rematant una passada del Max; així s’ha arribat al descans. La segona part l’equip ha jugat encara millor, circulant bé la pilota d’un costat a l’altre i creant perill per tots els fronts d’atac. Així s’ha pogut ampliar el marcador amb cinc gols més, tot i que amb una mica més d’encert en la rematada final, haguessin pogut ser molts més. El Jan, en el vint-i-cinc ha fet el cinquè; el Max, dos minuts més tard i aprofitant una passada del Luca, ha fet el sisè. El setè ha estat marcat pel mateix Luca, que ha rematat una gran jugada del Jan per la banda esquerra. Els dos últims gols han estat marcats per l’Àlex Mateo, el primer amb un bon xut des de fora l’àrea i el segon rematant molt bé un gran centre del Luca.

L’equip, la pròxima setmana, té un difícil desplaçament, ja que visitarà el camp de l’únic equip capaç d'haver guanyat al líder, la Maurina Egara; l’encontre serà dissabte a les dotze al camp de la Maurina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada