CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 11 de gener del 2015

VICTÒRIA PER COMENÇAR BÉ L’ANY – BENJAMÍ D


CE Mercantil 7-2 Joventut 25 Setembre
Gerard 5’, 15’
Víctor 23’, 47’
Pau 11’
P.P 33
Éric 42’

El Benjamí D ha començat l’any dos mil quinze sumant els primers tres punts en joc; ho ha fet contra un equip de la zona mitja de la classificació, el Joventut 25 de Setembre. El partit ha començat amb bon joc i gols, però a partir del tercer gol, l’equip s’ha relaxat en excés, i això ha permès a l’equip contrari créixer i marcador dos gols, i acabar amb la ratxa d’imbatibilitat de tres partits. Poc a poc s’ha anat millorant, i al final, el set a dos, permet a l’equip seguir liderant la classificació.
El Gerard, en el cinquè minut de joc, ha fet el un a zero, després d’aprofitar una bona assistència de Màrius, que en una gran jugada per banda dreta, ha arribat a línea de fons hi ha passat l apilota al punt de penal, on el sis blaugrana ha rematat de forma imparable. Poc després, en el onze, el Pau, de cap, ha rematat un corner d’estratègia tret pel Màrius. Entre aquest gol i el tercer, l’equip ha disposat de moltes ocasions de gol, moltes d’elles clares, com les del Pol, amb un xut des de fora l’àrea, o la del Pau, que sol davant del porter, ha tirat la pilota a fora. Però en el quinze, i en una altre jugada d’estratègia, ha arribat el tres a zero; aquesta vegada la tret el Víctor hi ha rematat el Gerard. Aquí l’equip s’ha relaxat, i durant uns minuts no s’ha jugat a res, amb poca intensitat i sense idees. Els de Rubí, han aprofitat aquests minuts per retallar distàncies, primer en una bona contra i després aprofitant una pilota morta dins de l’àrea i sense cap oposició han batut al Roger. Això ha alertat als blaugranes, que en l’últim minut de la primera part, han fet el quatre a dos, mitjançant el Víctor després de rebre una passada en llarg del Marc.

La segona part ha començat com ha acabat la primera, és a dir, amb un Mercantil relaxat i uns rivals que ho donaven tot sobre el camp; tot i això, l’equip no ha passat problemes al darrera, ja que casi bé no han arribat, però ha costat molt entrar en joc; no ha estat fins al trenta-tres, i en un gol en pròpia porteria, que l’equip ha despertat, i a partir d’aquí s’ha l’ha vist més ambiciós, i gràcies al canvi s’ha pogut veure ocasions de gol, més bon joc i dos gols més. El sis a dos l’ha fet l’Éric en el quaranta-dos, rematant molt bé de primeres una passada a l’espai del Màrius. El definitiu set a dos ha estat obra del Víctor, en l’últim minut de partit i acabant molt bé una altre gran jugada del Màrius. L’equip no ha estat bé, però tot i això s’ha guanyat i s’ha golejat. Caldrà millorar per no perdre el lideratge que tant ha costat aconseguir. La pròxima setmana l’equip visita el camp del cuer, el Mirasol. El partit serà dissabte a dos quarts d’onze a Sant Cugat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada