CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 3 de gener del 2015

EL BENJAMÍ C INICIA L’ANY AMB UN BON TORNEIG A MANRESA


El Benjamí C del CE Mercantil ha iniciat el nou any participant en un torneig benèfic a Manresa, concretament al camp de les Cots, propietat del CE Minorisa. Cada jugador, per participar tenia que aportar un kilogram de menjar. El torneig s’ha disputat durant tot el dissabte, al matí la fase prèvia, al migdia el descans i el dinar, i a la tarda la fase final. L’equip Mercantilista ha acabat amb una meritòria tercera posició, competint tots els partits, i a més ha estat l’equip màxim realitzador i el tercer amb menys gols encaixats; s’han enfrontat amb equips de segona i primera divisió. El campió ha estat l’únic equip capaç de guanyar als blaugranes, el Joanenc.
El primer partit els ha enfrontat al CE Cervera, equip de primera divisió i al qual s’ha guanyat amb força comoditat, tres a zero. El Diego, amb un xut des de fora l’àrea, l’Àlex Mateo, amb una acció semblant, i el Max resolent un u contra u, han fet els gols. El segon partit ha estat més complicat, on el rival, també de primera, el Sant Cugat, ha estat el rival; el matx ha acabat amb un empat a zero. Primer els blaugranes i després el Sant Cugat, han tingut ocasions de gol, però cap dels dos ha estat encertat de cara a porteria. L’últim partit de la primera fase, en el qual es jugaven la primera posició de grup, els ha enfrontat al Can Rull, i com en el primer partit, s’ha guanyat còmodament, tres a zero. El Max, amb dos gols de jugada individual, i el Luca, han estat els golejadors. Amb 6 gols a favor i cap en contra, gran treball defensiu del Ruben, l’Àlex Morer, el Pol, el Diego i el Jordi, s’han classificat com a primers de grup per els vuitens de final; allà esperava el EFO87, un equip molt defensiu, i que en els primers minuts ha posat les coses difícils al nostre jugadors, però al vuitè minut, amb el primer gol, s’ha sentenciat la classificació per a quarts de final. El Max, en dues ocasions, primer rematant una passada el Diego, i després una del Luca, i el Jan, també ha passada del Luca, han fet els tres gols del partit. Després d’aquest partit s’ha parat per descansar i anar a dinar.
A un quart de quatre començaven els quarts de final pel Mercantil, on s’han enfrontat al Vilomara; el partit ha estat mol travat, i no ha estat fins al minut onze, que el Jan, aprofitant un refús, ha fet el un a zero; semblava que el partit estava acabat, però en l’última jugada, i després de perdre una pilota, el Vilomara ha empatat, hi ha portat el partit als penals. Allà, després d’una gran parada del Ruben i els gols del Max, Pol i l’Àlex Morer, s’ha aconseguit la classificació per a semifinals. El rival d’aquesta eliminatòria ha estat el Joanenc, i s’ha vist un bon partit de futbol, amb intensitat, ocasions, emoció,.... Els rivals han marcat en el segon minut de joc, però el Max, en el quatre de la segona part ha empatat; el partit tenia la sensació de que també acabaria amb penals, però el davanter rival s’ha inventat una gran jugada per fer el dos a un i deixar al Benjamí C sense final. L’últim partit, el tercer i quart lloc, els ha enfrontat el Santa Coloma Andorra; partit que ningú agrada jugar, però una vegada comença tothom vol guanyar; el partit ha estat força igualat, tot i que les ocasions més clares han estat per part Mercantilista, però el partit ha acabat amb zero a zero, i el tercer lloc s’ha decidit als penals; allà, una vegada més, s’ha guanyat, gràcies als gols del Max, Pol i l’Àlex Morer i l’error d’un contrari en un dels llançaments, deixant al Mercantil al podi del torneig.
Ha estat un gran dia, on s’ha vist un equip competitiu, i a més, a servit per jugar amb equips de categoria superior i sobretot, per començar a posar-se a punt pel pròxim partit de lliga.

Des d’aquí m’agradaria donar ànims al Marcos, que a causa de la febre no ha pogut participar; esperem que et milloris aviat!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada