CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 13 de desembre del 2009

Comença el nou repte



Bones sensacions tot i la derrota.



Els nous entrenadors del infantil – aleví femení no tenien precisament un debut fàcil, ja que en al desena jornada de lliga, era el RCD Espanyol el que visitava el Municipal de Gràcia, un dels equips que està lluitant per guanyar el campionat de lliga. Tan sols amb un entrenament realitzat afrontaven el partit, partit on ja es van produir els primers canvi, de sistema i de posicions de jugadores; lògicament, alguna jugadora estava perduda, però veient el partit les sensacions són molt bones.

El Mercantil va sortir amb el següent set inicial: de portera Vane, les defenses Laia, Elena i Maria, les migcampistes Ivet i Carla, i com a davantera Carmina. Durant el partit també van actuar Gemma, Marta, Gina, Ari, Yaiza i Andrea.

L’equip va sortir amb moltes ganes i al primer minut de joc, mitjançant un córner, Carla va inaugurar el marcador. L'espanyol estava sorprès i durant els següents deu minuts casi no van tenir la pilota i en canvi, les blaugranes van poder marcar algun gol més, però ni Carmina ni Ivet van poder materialitzar les ocasions. Poc a poc l’Espanyol anava guanyant terreny d’agut a la seva superioritat tècnica, i al minut onze van aconseguir l’empat amb un llançament de falta, molt discutida des de la banda. La mateixa jugadora que empatava el partit marcaria dos gols més, el primer al minut disset, amb una jugada individual, i l’altre al dinou, amb un altre llançament de falta directa. Les locals es veien desbordades per el joc blanc-i-blau, però Ivet amb un llançament de falta que va sortir fora per poc, hagués pogut acurtar les distàncies. Però l’Espanyol es molt equip, i en dos llançaments més de falta, marcava dos gols que sentenciaven el partit abans del descans.

Hi va haver un parell de canvis en la segona part, dues de les jugadores amb menys minuts fins ara, van sortir, van lluita, i juntament amb l’esforça de tot l’equip, va realitzar una gran segona part, on no va deixar jugar al Espanyol i va disposar de tímides ocasions de gol, però alguna, amb una mica de fortuna, hagués pogut acabar amb gol, però la portera visitant estava molt segura.

Fins a falta de cinc minuts pel final del partit l’Espanyol no va marcar més, i la causa va ser el cansament de les mercantilistes, ja que no van tenir forces per poder defensar tres contraatacs que van acabar amb gol de la jugadora numero 10 del Espanyol, que juntament amb l’altre davantera, la numero nou, van ser les principals culpables de la derrota local.

Poc a poc s’anirà treballant, i l’objectiu es arribar forts quan torni a començar la “nostre lliga”. Ara a esperar l’últim partit de l’any, que serà dissabte a les onze del matí a l’Olímpia, per jugar contra el CE Sabadell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada