CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 6 de desembre del 2009

Un cop molt dur.



Mereixíem algú més.


Junior 3-2 CE Mercantil
Albert (63)
Serna (68)

Aquesta setmana, l’onzena jornada de lliga, l’Infantil “C” del Club Esportiu Mercantil tenia un partit molt important i necessitaven torna a Sabadell amb els tres punts, ja que el rival, el Junior, tan sols tenia un punt més, i de haver aconseguit la victòria s’hagués fet un pas important per la salvació. Però tot i l’esforç dels nostres jugadors no va poder ser; tres errades individuals en defensa i la mala punteria de cara a la porteria rival ho van impedir.

L’equip va sortir amb l’Adri de porter, els defenses Jordi, Guillem, Serna i Luna, els migcampistes Peque, Joel, Eric i Del Valle i Kevin i Marc Estrada com a davanters; durant la segona part també van actuar Òscar, el porter, Juanma, Luis, Javi, Víctor i Albert.

Els nois, que coneixien perfectament l’importància del partit, van sortir molt animats, i al primer minut de joc, Peque ja va tenir la primera oportunitat de gol, però el seu xut des de l’interior de l’àrea petita, va ser refusada pel porter. Els següents minuts van ser de un clar domini visitant, fent un bon joc i creant nombroses ocasions, però ni en Marc, amb dues accions, ni Kevin, ni Peque, van saber fer el més fàcil, finalitzar la jugada. Poc a poc, el Junior podia sortir de la pressió, però no arribaven a la porteria de l’Adri, fins que una errada defensiva al intentar regatejar al davanter, aquest li va endevinar l’idea, va poder robar-li la pilota i amb molta calma fer el primer gol, era el minut vint-i-tres, i era la primera vegada que xutaven entre els tres pals; això no és a primera vegada que li passa al equip. Els blaugranes es van enfonsar, i els següents minuts no es van fer dues passades seguides. En una altre acció defensiva, el nostre lateral esquerra es va voler anticipar a la passada, va arribar tard, i el mateix davanter que anteriorment havia aprofitat el regal ho va tornar a fer, i va posar el immerescut dos a cero al marcador en el minut vint-i-nou; la banqueta no donava crèdit al que estava passant, ja que amb els mèrits fets per un i altre equip, el resultat no era just, però així es va arribar al descans. La segona part va començar com la primera, però sense que els Mercantilistes arribessin amb tanta claredat a la porteria rival, però el domini era nostre. L’equip estava ben plantat, i sense passar angunies defensives, però en una passada en darrera, i va haver un mal control, i l’extrem rival va ser molt llest, es va apoderar de la pilota, la va conduir fins la porteria d’Òscar i va fer el tercer. L’equip veient el que passava al camp, va decidir canviar l’esquema, i va passar de jugar amb tres defenses i incorporar un efectiu més a dalt; va funcionar i l’equip es va sentir molt còmode i els últims vint-i-cinc minuts van ser un atac i gol a la porteria local, però el gol va tardar en arribar, va ser en una acció que va començar Del Valle, que arribar a la línea de fons, va cedir la pilota al Marc i aquest va centrar perquè l’Albert amb un cop de cap fes el primer, corria el minut seixanta tres. Cinc minuts més tard en un córner tret pel Del Valle, Serna amb un altre cop de cap va fer el segon. Com el Junior havia perdut molt temps, l’àrbitre va afegir quatre minuts i van ser d’infart, ja que es van crear cinc ocasions de gol, dues d’elles molt clares, una d’en Marc i l’altre de Javi al últim segon, que amb un fort xut dirigit a l’esquadra va obligar al porter a lluir-se per evitar un empat que segurament hagués estat el més just.

No queda més que seguir treballant, lluitant i amb aquestes ganes i aquest futbol, segur que les victòries, que tant necessitem, arribaran. Cal felicitar als jugadors, els que juguen més i els que juguen menys, per l’implicació a treure això en davant.

La pròxima setmana al Municipal de Gràcia arriba un altre final, aquesta vegada contra el Maurina Egara, equip classificat per sota dels blaugranes però amb els mateixos punts.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada