CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 28 de novembre del 2009

Victòria important.



Lluita i coratge, les claus de la victòria



San Cristobal 1-3 CE Mercantil

Del Valle (10)

Eduard (56)

Víctor (58)



L’Infantil “C” del Mercantil afrontava la desena jornada de lliga amb un únic objectiu, tornar a Sabadell amb els tres punts, i així va ser. El partit va ser molt disputat, però les ganes blaugranes van poder contra el físic Terrassenc.

Pel Mercantil van jugar: Òscar, Jordi, Arnau S., Salva, Luis, Guillem, Víctor, Arnau R., Kevin, Del Valle i Albert; durant la segona part també van jugar: Edu, Juanma, Carles i els tres nois del infantil “D”, que van venir a suplir les baixes per sanció, Pau, Quim i Escoda.

Des de el primer minut, els visitants ja van deixar clara la seva intenció de anar a pel partit, i una internada de Kevin per la banda dreta,va acabar amb una passada de la mort, que Albert no va poder aprofitar. Els següents minuts van ser blaugranes, i el San Cristobal no passava de mig camp. Al minut deu, Jordi va fer una sacada de banda, Víctor li va tornar i va centrar, Kevin no va arribar a rematar, però la pilota va arribar als peus del capità Del Valle, que amb un potent xut, va enviar la pilota al fons de la xarxa. Feia moltes jornades que els Mercantilistes no es posaven per davant en el marcador i això va donar molts ànims i van arribar varies jugades més de perill, un parell de l’Albert, una altre de Víctor, i dues més del inspirat Kevin, que va completar el millor partit des de que està al club. Als últims minuts de la primera part, tímidament, els locals van anar guanyant terreny, i va tenir un parell de oportunitats de gol, però cap d’elles va acabar amb la pilota entre els tres pals; així s’arribava al descans.

Veient els últims minuts, el Mercantil va fer un parell de canvis per intentar parar la banda més perillosa del Terrassencs, però aquests van sortir a la segona part molt "enchufats", i es van passar vint minuts atacant constantment, però el Mercantil, amb molt de caràcter es va saber defensar i espera la seva oportunitat, que aquesta va arribar al minut cinquanta-sis, quan en una altre sacada de banda, Víctor va assistir perquè l’Edu, sense gaire angle, marqués el segon. Tan sols dos minuts més tard, Kevin es va internar dins l’àrea, va assistir a Víctor que amb una precisa vaselina posava el cero a tres en el marcador, i l’alegria en la banqueta visitant. El San Cristobal no va baixar els braços, i va tenir la seva recompensa a falta de un minut pel final, quan en un córner, la pilota va sortir refusada al segon pal, on va aparèixer un jugador local que va enviar la pilota al escaire del Pau.

Partit de lluita, ja que el San Cristobal, va practicar un joc força dur i això li va suposar un total de quatre targetes, una d’elles vermella, al minut 67.

La pròxima setmana s’ha de rematar la feina, i puntuar al camp del Junior, equip amb els mateixos punts que el nostre Infantil “C”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada