CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 8 de novembre del 2009

Victòria al derbi!



La primera victòria arriba en el partit més important



L’Infantil “C” jugava la setena jornada de lliga en una posició complicada, ja que encara no havia pogut puntuar i només portava tres gols a favor, però aquesta setmana arribava el derbi i els nois estaven amb ganes de fer un gran esforç per canviar la situació, tot i que el rival, el CE Sabadell, està situat a la part alta de la classificació.


Pel Mercantil van jugar: Adri, Jordi, Luis, Guillem, Sergi, Javi, Eric, Oriol, Arnau, Del Valle i Bruno. Durant la segona part també van actuar: Oscar (porter suplent), Peque, Víctor i Carles.


El Mercantil va dominar tot el partit i va esborrar el Sabadell del camp, amb una gran defensa i apoderant-se del mig del camp.


Quan al minut tres de partit el Sabadell es va avançar al marcador, tot semblava indicar un fàcil partit per els arlequinats, però només va ser un punt negre al partit, ja que el gol no va afectar als locals i van començar a imposar el seu joc, combinant el desplaçament en curt amb alguns en llarg i arribant fàcil a les immediacions de l’àrea visitant, però sense crear molt perill. El Sabadell no va arribar més a la nostra porteria i Adri va ser un espectador més del domini blaugrana; però el gol no arribava i es va haver d’esperar fins al minut trenta-dos, quan en una falta lateral llançada pel Sergi, Oriol va rematar de cap i va aconseguir un premi més que merescut pels mèrits del equip.


La segona part va ser una copia de la primera, domini i ocasions blaugranes, però aquesta vegada el gol no va tardar, i al minut sis de la represa, Bruno va rematar un bon centre de Del Valle i avançava als locals. L’equip estava bé, tenia el partit controlat, però una errada a la frontal de l’àrea va permetre l’empat del Sabadell, ja que Oscar no va poder fer res per aturar el bon xut visitant. Va ser un cop dur per els mèrits dels rivals, i l’equip no volia perdre, va seguir pressionant i així va arriba el definitiu tercer gol, obra una altre vegada de Bruno, al aprofitar una bona jugada col·lectiva i creuant molt bé la pilota a la sortida del porter. El mateix Bruno, minuts més tard va tenir el quart però no va saber definir en el un contra un. Els últims cinc minuts van ser molt tensos, però certerament el Sabadell no va tenir l’opció del empat i els tres punts es van quedar a casa.


Felicitats al equip per l’esforç realitzat i ara a rematar aquets tres punts aconseguint la victòria el proper diumenge, a les deu del matí, al camp del Bonaire.

2 comentaris: