CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 22 de novembre del 2009

CE Mercantil 1-3 EF Sabadell


L’Infantil “C” té un problema, el gol.



L’Infantil “C” del CE Mercantil ja porta quatre setmanes realitzant bons partits, controlant la possessió de la pilota i creant nombroses ocasions de gol, però quasi cap d’elles acaba amb la pilota al fons de la xarxa contraria; i aquesta setmana no va ser una excepció.


L’Escola de futbol de Sabadell visitava el Municipal de Gràcia amb una bona posició a la classificació, ja que esta situat als primers llocs, amb un bon balança de gols i un bon grapat de punts. El Mercantil va sortir amb la següents alineació:


Josep, Jordi, Luna, Guillem, Luis, Manel, Edu, Adrià, Marc, Del Valle i Albert, també han participat el Kevin i Carles. El partit ha estat molt igualat i el resultat (un a tres)final ha estat massa ampli pels mèrits d’ambdós equips.


Al principi del partit cap dels dos equips ha pogut tenir el control de la pilota i no hi havia un clar dominador, però al minut sis, una jugada estranya a l’interior de l’àrea ha acabat amb a pilota al fons de la xarxa blaugrana; com últimament, el nostre equip ha rebut un gol abans del primer quart d’hora de joc. El gol ha espavilat als nostres, que han començat a jugar bé i disposar de bones ocasions de gol, les més destacades, una de Del Valle, que ha sortit fora per poc, i dues del Marc, una ha acabat a les mans del porter i l’altre per sobre del travesser. Al minut quinze ha arribat la recompensa, una gran passada al espai de Del Valle, ha estat aprofitada pel Marc, que amb un toc suau a col·locat la pilota al costat del pal on el porter no ha pogut arribar. El gol ha fet créixer els locals hi han seguit dominant hi han tornat a disposar de ocasions de gol, però cap clara com per poder acabar amb gol. L’escola estava bloquejada i només podia que refusar pilotes i córrer darrera d’elles; però al vint-i-set ha arribat una altre clatellada, una pilota on Edu s’ha dormit esperant-la ha estat aprofitada per l’extrem visitant, que ha superat al lateral Jordi hi ha centrat perquè un company marquès el un a dos. Els últims minuts de la primera part no hi hagut res interessant.


Al descans, en el vestidor, s’ha parlat de que lluitant una mica més es podia guanyar el partit, i així ho han fet, han sortit molt concentrats i han disposat de bones ocasions, però això també a tingut els seus problemes, i l’Escola ha pogut llançar molts contraatacs i ha creat algunes jugades de perill. Els nostres, amb un joc força atractiu han sabut combinar per arribar a les immediacions de l’àrea i des de allà provar sort amb el gol, una sort que no ha arribat, ja que dues pilotes han anat al pal, una del Marc i l’altre del Jordi, en el llançament de una falta, i el posterior rebot d’aquesta ha estat rematada de cap pel Del Valle des de l’interior de la petita, però inexplicablement la pilota ha sortit fora. La sensació de que el gol acabaria arribant cada cop era més alta, ja que Kevin, que havia entrat al minut cinquanta cinc substituint a un actiu Albert, també ha disposat de una bona ocasió després de fer un barret al central, però el porter ha pogut aturar la pilota. Les forces començaven a minvar i a falta de deu minuts ha arribat el cop definitiu, en un córner mal refusat, i desprès de una sèrie de rebots, la pilota ha acabat a l’esquadra de la nostre porteria enviada pel extrem visitant, que ha aprofitat un des mencionats rebot. Aquí ha mort el partit i les cares dels blaugranes al final demostraven la impotència que tenen, ja que fan més del que poden, però mai tenen el premi que es mereixen.


La pròxima setmana, l’equip visitarà el Municipal de Can Anglada per enfrontar-se al San Cristòbal, serà dissabte a les tretze hores. Esperem que la sort canvií d’una vegada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada