CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 1 de novembre del 2009

Jabac i Terrassa 1-0 CE Mercantil



La victòria cada dia més a prop



El nostre Infantil C encara no coneix la victòria al grup 4º de primer divisió, però jugant amb l’intensitat i les ganes del darrer partit, no tardarà a arribar.


Aquesta setmana, es desplaçava fins a Terrassa, per jugar contra la Unió Jabac I Terrassa, equip quart classificat, amb els mateixos punts que el segon. L’equip va fer unes petites modificacions, tant en el sistema com a l’alineació inicial. Els onze jugadors van ser: Oscar, Jordi, Luna, Sergi Seró, Luís, Javi, Eric, Oriol, Arnau Ruaix, Del Valle i Arnau; a la banqueta al costat del Genís i la Tàmara estaven el porter suplent Adri, i els jugadors Soley, Guillem, Peque, Carles, Kevin i Víctor.


El partit va comença sense que cap equip aconseguís apoderar de la pilota i sense apropar-se a la porteria rival, però al minut 12, i després de una falta lateral, el davanter del Jabac, va saber aprofitar un rebot dins de l’àrea, per marcar l’únic gol del partit. Aquesta vegada, el blaugranes no es van enfonsar després del gol i amb una pressió intensa es van apoderar de la pilota i va poder disposar de algunes ocasions de gol, les més clares a pilota aturada, del Seró, l’Oriol i Del Valle, que va obligar al porter rival a fer una gran parada per evitar l’empat. En aquesta part, els locals, pràcticament no van arribar a la porteria defensada per Oscar.


La segona part semblava comença com havia acabat la primera, amb domini Mercantilista, però l’esforç realitzat per els nois durant la primera part, va passar factura i poc a poc els Terrassencs es van apoderar de la pilota i van disposar de tres ocasions de gol, la més clara una pilota al pal. A falta de 20 minuts va entrar Víctor, i al cap de poc Peque. Aquets dos jugadors van poder empatar el partit amb sendes ocasions de gol, però primer el porter i després la rapidesa del central no ho van fer possible.


Tot i la derrota, bona imatge dels blaugranes, que la setmana que bé rebrà al Sabadell; serà diumenge a les deu i quart del matí, al Municipal de Gràcia. Una bona oportunitat per remuntar el vol en el derbi Sabadellenc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada