CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 24 d’octubre del 2009

Sense puntuar.



L’ Infantil “C” no pot...



L’Infantil “C” del CE Mercantil està en una difícil situació, ja que en 5 partits encara no coneix la victòria, ni tant sols ha pogut puntuar.


Aquesta setmana rebia la visita del Matadepera, equip situat al mig de la taula classificatòria, i tot i dominar tot el partit, va tornar a perdre. El principal problema, el físic, ja que tots els equips són molt superiors.


El partit va comença amb un domini total dels blaugranes, que arribaven a les immediacions de l’àrea amb facilitat, però allà, no acaba de resoldre. El rival estava ben situat, i refusava totes les accions locals. Adri, el porter Mercantilista, no havia intervingut, però al minut 27, amb una sacada de banda favor dels locals, una errada va permetre al davanter visitant plantar-se davant d’ell i batre’l. Un cop dur que va marcar la resta del partit. Poc després arribaria el descans. La segona part va ser igual, domini local però sense perill, i al minut 42 va arriba el segon gol, en una jugada fortuïta, on Guillem no va poder evitar tocar amb la mà un xut de fora l’àrea, amb la conseqüència del penal, que Oscar no va poder aturar. Això va ser el final, ja que d’agut als mals resultats, l’equip va baixar els braços.


Esperem una reacció del nostre Infantil “C”.

2 comentaris:

  1. Tot un repte, ha seguir lluitant. Ja saps a buscar una solució per jugar conta equips físicament superiors.

    Endavant, i ha apendre dels erros!!

    ResponElimina
  2. Gracies Viloca!
    Pero la cosa esta complicada, són molt superiors!

    ResponElimina