CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 17 d’octubre del 2009

Infantil "C"



Derrota molt contundent.



L’ Infantil “C” segueix amb problemes en aquest inici de lliga. No ha puntuat, ha encaixat 19 gols i només ha estat capaç de marcar-ne tres.


Aquesta setmana tenia lloc la quarta jornada de lliga, i els blaugranes es desplaçaven al Municipal de Coll Fava per jugar contra el Sant Cugat Esport.


El partit va comença igualat, però els visitants dominaven i creaven perill; la jugada més destacada va ser una triangulació entre Peque i Arnau que va acabar als peus de Víctor, que va xutar però el pal va refusar la pilota. Al minut 11 va arribar la jugada que marcaria el partit; el central Guillem va relliscar al agafar una passada d’Oscar, Jordi no va poder arribar i el extrem local es va aprofitar i va marcar a plaer. En la següent jugada, una errada de marcatge de Luna, va permetre al davanter rival a guanyar-l’hi l’esquena i fer el segon en superar a Oscar al un contra un. Aquí va desaparèixer el Mercantil del partit. Al 25’ va encaixar el tercer i al 30’ el quart. A punt d’acabar-se la primera part va arribar una jugada que hagués pogut canviar el signe del partit; Del Valle, al mig del camp va superar al rival, que el va agafar per la samarreta, però va seguir, va assistir a Peque que després de un retall al porter va marcar. L’àrbitre, tot i les protestes, no va senyalar la targeta al jugador local, que hagués significat l’expulsió del mateix. En canvi, l’entrenador, el Genís, va veure ell la targeta per protestar.


La segona part va comença igual que la primera, i el Mercantil amb alguns canvis, va comença a jugar millor i a tenir ocasions, però només va ser un parèntesis, ja que el Sant Cugat a la contra els va matar amb quatre gols més.


Moltes errades individuals i col·lectives que han portat a aquesta dolorosa derrota. L’equip necessita guanyar ja, i esperem que el treball que es portarà a terme aquesta setmana doni els seus fruits i dissabte al Municipal de Gràcia es puguin aconseguir els tres punts tan desitjats pels blaugranes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada