CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 10 d’octubre del 2009

CE Mercantil 2-4 Josep Mª Gené



No arriba la primera victòria del Infantil “C”



El Infantil “C” del CE Mercantil l'hi esta costa’n molt aquest inici de lliga, i encara no ha pogut puntuar. Aquesta setmana es disputava la tercera jornada de lliga, i rebien a l’ Associació Esportiva Josep Mª Gené, equip barceloní.


El partit va comenta bé, el locals dominaven i creaven ocasions de gol. En el minut 12, Del Valle, aprofita’n una assistència de Arnau, marcava el primer gol del partit amb un gran xut des de fora de l’àrea. Tot semblava anar bé, però després del gol, els Mercantilistes van desaparèixer, i els barcelonins es van apoderar de la pilota. Al minut 17 empataven el partit, quan el davanter va arribar abans a una pilota que l’Adri i marcava a plaer. Al 30 feien el segon, amb una vaselina impecable, i dos minuts després feien el tercer en un ràpid contraatac. Aquets minuts van matar als blaugranes.


La segona part i va haver un canvi de sistema, però al 49, els visitants feien el tercer. A partir d’aquí es van relaxar, i els postres, van començar a pressionar i a jugar com als primers minuts, i així, Arnau va poder marcar el segon gol en aprofitar una bona assistència de Arnau. Ho van seguir intentant, amb ganes i joc, però el marcador ja no es va moure i els tres punts van viatjar cap a Barcelona.


Esperem que la pròxima sigui la bona, i l’Infantil “C” aconsegueixi la primera victòria que tan necessita; per això haurà de guanyar al Sant Cugat al seu camp.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada