CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 4 d’octubre del 2009

Segona derrota...



Segona derrota contundent del Infantil “C”



L’inici d’aquesta lliga no ha estat bo per al Infantil “C”. Els nois estan acusant massa la diferència d’edat, i per tan, la diferència física. També cal destacar que segurament s’ha jugat contra dos equips que segurament, a final de temporada, estaran en els llocs més alts de la classificació.


La segona jornada es va jugar contra el Cerdanyola del Vallés “A”, va ser diumenge a les quatre i mitjà. La primera part va ser força igualada i cap equip dominava més que l’altre. Tots dos van disposar de bones ocasions de gol, però va ser l’equip local, l’únic cap de materialitzar-les; van ser en dos accions iguals, en una pèrdua de pilota al mig del camp que acabaven amb una fàcil vaselina sobre la porteria d’Oscar. Peque, va retallar distàncies a pocs minuts pel descans, però l’àrbitre va anular el gol per fora de joc, que a la nostre manera de veure-ho, no ho era. Minuts abans, l’Arnau va tenir una bona ocasió de gol després de una jugada individual dins de l’àrea amb dos barrets inclosos, però la pilota va sortir fora per poc.


La segona part va tenir un dominador, el Cerdanyola, que es va imposar en el mig del camp i va tenir més control de la pilota que els blaugranes. En un altre pilota perduda a prop del mig camp va significar el tercer gol local en un ràpid contraatac. El quart, pocs minuts després, no hagués tingut que puja el marcador, ja que el jugador que va fer la passada de gol, va rebre la pilota en posició de fora de joc.


La setmana vinent es rebrà la visita de l’Associació Esportiva Josep Maria Gené i esperem sumar els primers tres punts de la temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada