CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 26 de setembre del 2009

Comença la lliga!



Mal debut del Infantil C



El Infantil C del CE Mercantil debutava a la lliga contra el Club Natació Terrassa. Els egarencs, van imposar el seu físic i la seva contundència per emportar-se els tres punts del Municipal de Gràcia.


La primera part va ser força igualada, i en els primers minuts els Mercantilistes s’haguessin pogut avançar al marcador amb una bona triangulació entre Javi, Víctor i Eric, que aquest últim va enviar la pilota al pal; el refús va anar a parar als peus de Peque, però no va saber aprofitar l’ocasió ja amb el porter batut. A partir d’aquí, els de Terrassa van imposar un joc molt dur, sobretot sobre Víctor. A ran de això, el lateral esquerra va rebre una targeta groga per una dura entrada sobre el mateix Víctor. Dos minuts després, una pilota perduda al mig del camp va ser aprofitada pel davanter rival i Guillem es va veure obligat a derivar-lo i també va veure la targeta groga. A causa d’aquest joc dur, els blaugranes van anar desapareixent del partit i al minut 25 va arribar el primer gol egarenc, en un refús del travesser després d’un fort xut des de l’interior de l’àrea.


A la segona part, es van introduir canvis per intentar millorar el joc, però l’efecte va ser el contrari, ja que es va començar a jugar sense sentit i amb pilotes altes, i d’agut a la superioritat física dels rivals aquests es van aprofitar. Als cinc minuts de la represa van marcar el segon, i al 65 van fer el tercer. Tots dos gols van ser amb dos contraatacs.


Mal partit, però tan sols es la primera jornada de lliga i els blaugranes tenen qualitat i ganes per fer una gran temporada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada