CFU CAN RULL

dissabte, 5 de setembre del 2009

L’ Infantil C comença la pre - temporada.

El dimarts 1 de Setembre, l’ Infantil C de la temporada 09/10 va començar els entrenaments, unes sessions amb una alta carga física i tàctica, per començar agafar els conceptes que s’intentaran aplicar durant la temporada.

El primer partit de pre - temporada no va tardar en arribar, i el dissabte 5 a casa es van enfrontar al Sant Cugat, equip que milita en la mateixa categoria i el mateix grup que els blaugranes. El resultat, el menys important en aquest partits, va ser un 2 a 1. La primera part va ser dominada pels nois del Genís i la Tàmara, on es va fer bastant bon joc i es van crear forces ocasions de gol. El primer gol de l’any va ser per el mitja punta Delvalle, que va aprofitar l’assistència des de la banda del Javi, per amb la seva cama bona, l’esquerra, col·locar la pilota a l’esquadra del porter rival. Nomes començar la segona part, el mateix Delvalle amb una altre xut des de fora l’àrea va fer el segon.

Tot i introduir canvis, l’equip va baixar físicament, i el Sant Cugat va entrar més en joc, i gràcies a algunes contres van crear perill a la porteria mercantilista, però les bones actuacions dels nostres porters van evitar els gols. Però el Sant Cugat va poder retallar distàncies amb un gol del seu davanter al minut 54. Els últims minuts es van disposar de algunes ocasions, un parell d’elles clares, però el marcador ja no es va moure.

Només es el primer partit, però l’equip ha deixat una bona imatge, i quan es millori la forma física i el treball tàctic es podrà gaudir de un bon joc.