CFU CAN RULL

diumenge, 13 de setembre del 2009

Més pre - temporada!

L’Infantil C juga dos partits més de pre – temporada.

L’Infantil C del CE Mercantil seguiex preparant la temporada i aquest cap de setmana ha jugat dos partits més. El primer dissabte a Granollers i el segón diumenge a Mataró.

Han estat dos bones proves, ja que tots dos equips eren de la mateixa categoria que la nostra, i s’han obtingut bons resultats.

El primer partit, contra el Granollers, va estar força igualat, tot i el resultat final, un 2 a 4. Els blaugranes van sortir molt despistats, i al minut 3, una errada defensiva, va permetre al Granollers avançar-se al marcador. El gol va despertar al Mercantilistes i tan sols dos minuts després va empatar el partit, va ser Victor, amb una jugada de estratègia en el llançament de un córner. Els següents vint minuts van ser de domini total del Mercantil, i va arribar un gol més, de Javi, en un llançament de falta directa. Haguessin pogut arribar més gols, ja que Victor va tenir dues ocasions molt clares que no va saber transformar. Els minuts finals de la primera part van ser apagats, i cap equip va arribar a la porteria contraria. La segona part va començar molt diferent, i el Granollers es va fer amb la possessió de la pilota i va crear moltes ocsions de gol. Al minut 46 els i va arribar el premi i van empatar el partit. El Mercantil es va posar les piles, i als últims deu minuts va dominar l’encontre, i Albert, als minuts 62 i 70, va posar el definitiu 2 a 4.

Al segon partit, va tenir lloc a Mataró, contra el UD Cirera. Va ser un partit molt diferent al primer, ja que el Mercantil va dominar tots els minuts de joc, i va aconseguir un resultat ampli, un 2 a 6. Només comença, al minut tres, Peke inagurava el marcador després de una jugada per la banda esquerra. Els següents minuts van ser un monòleg, i els blaugrana dominaven però sense crear ocasions clares de gol. No va ser fins al minut 32, que Albert va aprofitar un refús per fer el segon. Així es va arribar al descans. Victor va entar al camp només inicia la segona part i va revolucionar el partit; als quatre minuts de la represa, va fer una paret amb Del Valle, que aquest va resoldre amb un toc suau des de l’inerior de l’àrea. Cinc minuts més tard va fer una jugada per la banda dreta, va arribar fins la línea de fons i va assistir a Del Valle perque amb un toc igual que l’anterior, fes el quart gol de l’equip. El Mercantil estava còmode i seguia crean perill, i al minut 48, Aranu S. amb un gran xut des de fora l’àrea, va fer el cinque. A partir d’aquí, l’equip, es va relaxar molt i van arribar els dos gols locals, amb dos xuts des de fora l’àrea que Oscar no va poder evitar. Als últiums minuts, van tornar a dominar, i va arribar el sisé quan Arnau va aprofitar un refús del porter, per des de casi mig camp marcar un gran gol.

La pròxima setmana es jugarà l’últim partit de pre – temporada, serà al Municipal de Gràcia contra el Prèmia.