CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 19 de setembre del 2009

S'acaba la pre - temporada!



Últim partit de pre – temporada per l’Infantil C



Dissabte, al Municipal de Gràcia, l’Infantil C va jugar el seu últim partit de preparació de cara a la nova temporada. El rival, el Premià, era de edat i categoria superior, i els blaugranes van caure amb honor, un cero a un.


Els nois del Genís i la Tàmara van sortir a jugar com sempre, tenin la possessió de la pilota i sempre jugant en curt i per les bandes. Semblava que l’equip petit era el Premià, ja que només creava perill amb contratacs. Tot i dominar el partit, els blaugranes no van crear gaire perill, en canvi, les ocasions més clares van ser del Premià. El seu gol va arribar en aprofitar una errada al mig camp, que van saber aprofitar per crear un ràpid contraatac per la banda dreta que el seu davanter no va perdonar.


L’imatge dels nostres nois va ser magnifica, sempre molt ben colocats al camp i lluitan cada pilota, i no es va deixar intimidar pel joc, a vegades, molt dur del Premià.


A causa del esforç realitzat, els últims deu minuts, el rival va disposar de algunes ocasions força clares, però Adri, amb grans intervencions va evitar que poguessin ampliar el marcador.


La pròxima setmana comença la lliga, i l’Infantil C debuta a casa contra el Club Natació Terrassa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada