CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 15 de novembre del 2009

Juguem com mai,.... perdem com sempre.


Gerra d’aigua freda



Després de l’important victòria de la passada setmana al derbi Sabadellenc, l’Infantil “C” del CE Mercantil, afrontava la vuitena jornada de lliga amb moltes ganes, i amb la intenció d’aconseguir els tres punts per poder sortir de la zona de descens. El rival era el Bonaire, equip classificat a la part baixa i amb els mateixos punts que el nostre equip.


Al primer minut l’equip local, el Bonaire, ja va deixar clar les seves intencions de joc, pilota a dalt hi ha córrer; d’això ja va aconseguir un córner, i en el mateix, Guillem va refusar, però la pilota li va caure a un jugador, aparentment més físic que tècnic, que des de uns 30 metres va engaltar un xut ras i potent que Òscar no va poder fer res per aturar-lo. A l’equip li va costar molt refer-se del gol i els següents minuts estaven nerviosos i les passades eren defectuoses. Poc a poc es van anar calmant i començant a jugar hi ha crear ocasions de gol, com les dos de Javi, que van sortir per sobre el travesser, o les nombroses incursions per la banda de Víctor, però totes van acabar amb el mateix resultat, cap gol.


Al descans, els jugadors es van animar, i van sortir a per totes; el domini va ser total i el joc dels blaugranes per estones espectacular. Es va jugar en curt, en llarg, es van realitzar parets, passades al espai, centres i xuts, molt xuts, però no era el seu dia. A falta de vint minuts i veient que l’equip no tenia problemes defensius es va optar per treure un defensa i col·locar un home més a dalt, i el domini i les ocasions encara van ser més intenses, però el porter local, es va convertir en l’heroi del partit, ja que una darrera l’altre aturava totes les ocasions. Amb el temps complert van arribar dos gols locals més, per fer més injusta la derrota; el primer, en una pilotada del central, que Òscar va anar a aturar amb la mà, però va ser molestat pel davanter, se li va escapar, i el mateix davanter va marcar a plaer. El segon, amb l’equip ja enfonsat, es va perdre una pilota que el jugador del Bonaire no va desaprofitar per superar a Òscar en el un contra un i fer el tercer gol.


Derrota realment injusta, però no queda més que seguir treballant per aconseguir l’únic que falta en aquest equip, la sort de cara al gol. Un cop aconseguit això, l’equip serà recompensat pel gran esforç i el bon futbol que practiquen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada