CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 24 de gener del 2010

El líder és molt líder!



El Mercantil perd al camp del líder



Diumenge a les deu del matí, les noies del Infantil Aleví, visitaven el camp més complicat de la lliga, el del Sant Gabriel, l’equip de Sant Adrià del Besos. Les locals van ser superiors però no tan com s’esperava i els hi va costar fer el primer gol; també fins a falta de cinc minuts pel final no van poder certificar la golejada.

L’alineació de les nostres noies va ser la següent: Vane a la porteria, Maria, Laia i Elena a la defensa, al mig la Ivet i la Yaiza, i com a davantera l’ Ariadna. A la banqueta es quedaven: Carla, Marta, Gemma i Carmina.

Els primers minuts el Sant Gabriel no estava còmoda i el Mercantil estava ben posicionat al camp i no deixava que les locals s’apropessin massa a la porteria de la Vane, però amb atac, tampoc s’aconseguia cap xut a porta, de fet, el primer va ser al minut vint-i-cinc, quan la Gemma va xutar una falta prop de l’àrea. No va ser fins al minut quinze, quan amb una centrada des de la banda dreta del atac i rematada des de l’interior de l’àrea, que el Sant Gabriel s’avançava en el marcador. Als minuts vint-i-cinc i vint-i-set, les locals ampliaven la diferència amb dues jugades igual, aprofita’n una pèrdua de pilota al mig del camp mercantilista i llançant un ràpid contraatac. Les locals eren superiors, però poc a poc el Mercantil arribava a dalt, i Carla em dues ocasions i Gemma amb una van tenir tres bones oportunitats de fer gol. Cada atac visitant era contrarestat amb un de local, però la Vanessa amb varies parades de gran mèrit va evitar que el marcador s’ampliés abans de arribar al descans.

La segona part començava igual que la primera, el líder tenia la pilota, la movia bé, però no podia acabar bé les jugades, així va seguir fins al minut onze, que amb una falta directa, el Sant Gabriel marcava el quart, i al disset el cinquè amb una bona jugada col·lectiva; entre aquests gols cal destacar alguna bona jugada nostre, però sense excessiu perill per la portera rival. Els següents minuts es va plantar cara, es va córrer molt i això va passar factura els últims cinc minuts, quan les noies de Sant Adrià, encara físicament bé, van poder amplia el marcador amb quatre gols més, un de falta, l’últim, i els altres guanyant l’esquena per velocitat i definint molt bé de cara a la porteria.

Cal destacar contra qui es jugava, el líder, un líder invicte i amb uns registres golejadores realment espectaculars, per tant, exceptuant els últims cinc minuts, el partit del Mercantil va ser força bo, les noies van lluitar i ho van intentar. També felicitar a la Vane, que em cinc parades molt bones i varies de bones va evitar que el Sant Gabriel continues amb el seu promig de gols per partit.

Ara a esperar el pròxim diumenge, que es rebrà la visita de la Penya Blanc-i-blava de la Roca del Bàlec, equip situat a mitjà taula, amb dotze punts més que les blaugranes.

10 comentaris:

  1. Som la vane i la carmina,genis t'ho curras molt ee bueno tu ja saps la nostre opinio del partit d'avui...
    VENGA MERCANNN!!!

    ResponElimina
  2. Tot i haver perdut crec ke hem fet un bon partit.
    Si a la 1a volta vam empatar contra la Penya Blanc i Blava jo crec ke el diumenge els hi farem una golejada...

    ENDEVANT MERCANTIL!!

    ResponElimina
  3. Ho sé, però se que enteneu la meva decisió; però la setmana que bé toca guanyar i guanyar!
    MercantiL*

    ResponElimina
  4. genis estas fet un crak, io i la carmina ho entenem perfectamen i tambe savem que tu no tens cap culpa de tot lo que esta passant
    bueno tu ia mentes...
    anims geniisss!!!
    sempre mercan!!

    ResponElimina
  5. si genis, tentenem a tu po no entenem la situacio en que esta passant l'equip.
    partit rarot po cada cop anirem progresant...

    mercantill!!

    carminaaa*

    ResponElimina
  6. HI HA QUE ENTENDRE QUE ERAN SUPERIORS A NUSALTRES JEJE PRO NUSALTRES VEM JUGAR MOLT BE HI TOT I QUE HEM PERDUT QUE AIXO JA HO HA DIT LA MARTA VEM FER MOLT BON PARTIT IIII GENIISSSSS SENSE TU RES PODRIA SER POSIBLEE JE JE XD

    ELENNAA

    ResponElimina
  7. Gràcies pel comentaris crackks!
    Ens veiem dimecres.... k toca treball tàctic!
    MercantiL*

    ResponElimina
  8. genis no ens posis fisic que estem molt be de fisic jejeejejejeje xd

    somm les millorrss del monn vengaaa mercannn!!!

    ResponElimina
  9. Sense dubte, sou les millors!
    MercantiL*

    ResponElimina
  10. genis k crak, sense comentaris...
    ems el diumenge a guanyar equip k nosaltres podemm eee venga mercan...
    genis ia em pots entrenar com deu mana perque com no guanyem aquests partits tan dificils boras xd no ara enserio fotam molta canya k sino no abenço xd!!

    ResponElimina