CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 31 de gener del 2010

Tres punts més!



Victòria en un partit molt igualat.



CE Mercantil 3-1 PBB La Roca

Maria 9'

Carmina 55' 60'



Les noies del Aleví Infantil segueixen millorant jornada darrera jornada i aquesta setmana va tornar a ser així; la Penya Blanc-i-blava de la Roca del Vallès visitava el Municipal de Gràcia en una posició còmode a la lliga, situades en setena posició i amb dinou punts, vuit més que les nostres. En el partit d’anada ja es va veure que eren dos equips molt igualats tot i la diferència de punts, i el resultat final va ser de un empat a quatre. La victòria aconseguida aquest diumenge al matí és molt important de cara a afrontar els pròxims partits, contra equips amb més o menys el mateixos punts que les Mercantilistes.

El CE Mercantil va sortir amb la Vane a la porteria, una defensa formada per Maria, Carla i Laia, actuant al mig l’Ivet i a dalt la Carmina i la Gemma. També la Marta, l’Ariadna, la Elena i la Yaiza van disposar de minuts durant el partit.

Les locals van sortir al camp amb la idea de guanyar, però intentant jugar bé, traient la pilota controlada des de el darrera i creant opcions per a rematades que acabessin amb gol; però en una d’aquestes jugades, una passada errada entre dues defenses va permetre a la davantera visitant apoderar-se de la pilota i col·locar-la on la Vane no podia arribar. Era al minut dos i ja perdien, però en lloc de enfonsar-se les blaugranes van seguir igual i poc a poc van arribar ocasions de gol, però aquest va arribar al minut nou, després de que l’Ivet tires un córner, la pilota va sortir refusada a la frontal de l’àrea i Maria amb un bon xut aconseguia empatar el partit. Durant els vint-i-cinc minuts que restaven per acabar la primera part van ser de una igualtat total i amb moltes ocasions però tots dos equips; el Mercantil en va disposar més, però la Penya va tenir-ne alguna de molt clara, però la Vane, igual que la setmana passada, va estar excel·lent i entre ella i els pals van evitar algun gol més visitant. L’Ivet també en va tenir una de molt clara però la pilota va sortir refusada per el pal esquerra. Amb l’empat a un s’arribava al descans. La segona part, La Roca va sortir molt fort i durant els primers minuts va dominar i va tenir algunes ocasions però cap d’aquestes les van poder transformar; en canvi el Mercantil poc a poc anava tenint més la pilota i tímidament s’acostaven cada vegada més a l’àrea rival. Faltaven quinze minuts per al final i va aparèixer la Carmina, que amb una jugada individual va deixar en darrera a tres defenses i amb un toc suau va batre a la portera. Tan sols cinc minuts després Gemma va fer un bon control i va veure l’incorporació de la Carmina, li va assistir i aquesta davant de la portera no va perdonar, era el tres a un, que pràcticament sentenciava el partit. Les rivals no van llançar la tovallola, però la defensa local estava ben situada i no va deixar-se sorprendre per cap atac visitant. S’hagués pogut ampliar la diferència amb algun contraatac però cap d’ells va acabar al fons de la porteria. Tres punts molt importants per afrontar la setmana que bé un partit important, contra el Manresa, equip amb dos punts menys que el nostre Aleví Infantil; el partit serà dissabte sis a tres quarts d’una al Municipal Nou Congost.

Felicitar una altre vegada a les noies, per l’esforç i les ganes de seguir guanyant i defensant els colors del CE Mercantil.



17 comentaris:

  1. partit genial po em de seguir aixi!!
    genis mersi per exagera els gols !!jajAja
    vnu ens veiem demaaa!!!!

    endavant mercantil, mercantiiiiillll lalalala. barri de gracia...jeje

    carminaaaa**

    ResponElimina
  2. SOL DIR QUE HEM JUGAT MOLT BE COM SEMPRE I QUE VANEE TU HAS SIGUT LA QUE MILLOR AS ESTAT TANSOLS TA ENTRAT UNAAAA!!!! EN ESPECIAL MMOLT BE A TOT L'EQUIP I QUE LA SEMANA QUE BE IGUAL O MILLOR EEEEEEE!!!!
    VINGA MERCAN QUE PODEMMMMMM!!!!
    ELENA JEJE XD

    ResponElimina
  3. carminaaa joo no mas dedicat un goll jeje xd es broma es per posar algo eee pro la semana que ve em dedicas un eeeee

    ResponElimina
  4. xd carmina lo tfeu no es cantar ee lo teu es jugar a futbol...
    genis no he pogut ser la primera en comentar ho sentoo xd weno k aquest partit a sigut molt divertit i igualat pero em demostrat k nosaltres podem...genis k tot a sigut gracies a tu i al ekip tu per manar a l'ekip com deu mana i nosaltres per jugar com avui xd..
    VENGA MERCANN!!

    ResponElimina
  5. Tot es possible gràcies a vosaltres!
    Gràcies pels comentaris!
    Carmina, tampoc he exagerat tant en els gols..per mi han sigut així!
    Heu fet un partidas!
    MercantiL*

    ResponElimina
  6. genis el k vem parla am la vane aket partit a anat millo !!!
    el proxim gol va per tu pk gracies a la teva arribada estem anant mol bee!!jeje

    carminaaaa!!!

    ResponElimina
  7. carmina estic totalment dacord am tu eee
    kin ekip k tenim entre el genis k es un crak la carmina sense comentaris i la helena es una ckrak tambe io flipuuuu

    ResponElimina
  8. Buenuu.. lu de sempre, ke sense el Genis no seria pussible.
    Em fet un partidas, llastima ke hagi fallat akella ocasio..
    I la semana ke ve els hi futrem una pallissa al Manresa. (o això esperuu)XD

    VISCA EL MERCAAN!

    Marta *6*

    ResponElimina
  9. Vane, vosaltres sou les cracks!
    I Marta, la setmana qeu bé marcaras, ja veuras!
    MercantiL*

    ResponElimina
  10. va nenes comenteuu!!
    genis(amb accent a la e), som unas serdas oi?? jajhhaj

    ResponElimina
  11. jaja!
    El que esteu es una mica "locas", però només una mica, he!
    Ens veiem dimecres!

    ResponElimina
  12. no estem locas eee:) o potser si xd dimecres em de entrenar fort ee k sino dissabte ...

    ResponElimina
  13. genis estik dacor am tu les de lequip estan bojes...totes menys una jooo!!
    jo sempre em porto be totes u sabeu i tu genis tambe u estas ehh tu tio no te escapas!!
    venga fins dema equip de serdosss!!jahjajah

    ResponElimina
  14. VANEESIITAAA ELENA SENSE H EEEE I UNA COSA CARMINA JO NO ESTIC VOJJAAA SI UN CAS EL MOSQUERA (EL MOSQUERA SE CABREA) AIXO DIU JAJAJAJAJAJA AVEURA SI COMENTEU QUE MAVORREIXOOOOOOOOO VINGAAAA MERCANNN
    ELENA JEJJEE

    ResponElimina
  15. Steu bojes.. pero jo també..jaja!! Carmina i Elena vosaltres també!
    I demà canya que dissabte heu de fer un bon partit e intentar gunayar!
    Fins demà CrackS!

    ResponElimina
  16. GENISS T'HAS EQUIVOCA HOMEE!!! QUE GUANYAREMM AMB ESFORC I (FISIC) GANES EL MANRESA ES QUEDARA AMB LA BOCA OBERTA DE TANT MEJAR-SE ELS GOLS DEL NOSTRE EQUIPP LA CARMINA EN MARCARA 10 SEGURR ES UNA CRACKK I LA GEMMA TAMBEE!!! I DE LA VANE JA NO PAR-LO PERQUE NO ACABARE SI O I DE LES DEFENSES!!!!!!!!!!! JEJE CALLO JA PERQUE SI NO NO ACABOO GENISSS JEJE XD
    SEMPRE MERCANNN VINCA MERCANN QUE PODEMMM!!!
    DE PART DE ELENA XD

    ResponElimina