CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 9 de gener del 2010

Primer partit del 2010



No s’ha pogut començar l’any amb victòria.



El primer partit del any 2010 per l’Infantil Aleví Femení era a Vilassar de Mar, per jugar contra l’equip d’aquesta població; un equip fort i amb pràcticament totes les jugadores d’últim any de la categoria i classificades en tercera posició, a pocs punts de les dues primeres posicions. Tot i la lluita de les nostres jugadores, el físic i la tècnica de les locals han fet decantar la balança al seu favor.

El CE Mercantil ha sortit amb la portera Vane, les defenses Maria, Laia i Elena, les migcampistes Ivet i Gemma i la Carmina com a jugadora més avançada.

Els primers minuts ha estat un partit força igualat i cap dels dos equips disposava d’ocasions clares de gol, tots dos equips estaven ben situats al camp i semblaven molt segurs en defensa, però al minut set, un error defensiu a permès a la jugadora numero deu del Vilassar poder marcar el primer gol; però hem reaccionat de seguida, i dos minuts més tard Gemma ha aprofitat un refús per empatar el partit. El Vilassar estava sorprès per les visitants i en els següents minuts no han pogut fer gaire cosa, fins al minut quinze, on amb una bona jugada, la davantera local marcava el segon. Elles s’han crescut i durant els següents cinc minuts han tingut un parell d’ocasions força bones, però la Vane ha estat molt bé, i ha pogut aturar-les totes dues. Era el minut vint-i-quatre quan Elena, des de la seva banda dreta a fet una passada a Gemma, que aquesta amb molta qualitat a creuat la pilota i una altre vegada a empatat el partit. Els següents minuts han estat més per les visitants però tampoc sense crear excessiu perill. Poc a poc es veia a les blaugrana cansades i esperaven el descans amb ansietat; han intentat aguantar però els últims dos minuts el Vilassar ha fet un esforç i pràcticament ha sentenciat el partit amb dos gols més, un al trenta tres i l’altre al trenta cinc.

A la segona part s’han realitzat una sèrie de canvis, tant de jugadores com de posicions, com per exemple la Carmina, que ha passat de jugar amb punta a jugar al mig. S’ha sortit amb moltes ganes però al primer minut, una falta de entesa entre la defensa i la portera ha deixat a la local sola davant de la porteria per fer el cinquè. Les noies no han baixa els braços i al minut quatre, Elena amb una gran vaselina ha escurçat les distàncies. L’intent de remuntada ha quedat per terra als dos minuts, ja que en el sis i en el vuit, han arribat dos gols més que han tancat el partit. A partir d’aquí tots dos equips han aprofitat el partit per utilitzar les jugadores menys utilitzades durant la temporada i això ha provocat un partit obert, amb moltes ocasions per tots dos equips, però sense que el marcador variés més. A destacar en aquests minuts les dues parades de la Vane amb dos un contra i les tres ocasions clares de les Mercantilistes, la primera en un penal errat i les altres dues on el travesser ha refusat la pilota quan la portera ja estava batuda.

L’equip segueix creixent i esperem que en les pròximes setmanes el bon joc que es fa durant estones dels partits es pugui allargar a tot el partit i així sumar els punts necessaris per la salvació.

El diumenge disset, a les deu del matí, el Badalona, equip també de la part alta de la classificació, visita el Municipal de Gràcia. Us hi esperem per animar a les nostres jugadores.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada