CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 21 de febrer del 2010

9 de 9



Segueix la ratxa



Extraordinària segona volta del Aleví Infantil Femení del CE Mercantil; en la primera volta, les noies els hi va costar adaptar-se a la categoria, i només van poder aconseguir dues victòries, però en aquesta segona amb 6 partits ja n’han aconseguit quatre, l’última aquest dissabte al migdia al Municipal de Gràcia contra l'Escola de Futbol Bonaire, un equip de la part de dalt de la lliga i que en la primera volta va derrota a les Mercantilistes per un tres a dos. El partit va tenir només va tenir un color, el blaugrana, i si no hagués estat per el gran partit de la portera terrassenca, el resultat hagués estat molt més ampli.

El Mercantil va sortir amb la portera Vane, les defenses Laia, Maria i Elena, la mig Carla i les davanteres Carmina i Marta. També van tenir els seus minuts la Ariadna, la Gemma i la Yaiza.

Els primers minuts van ser molt igualats, cap equip tenia el control i la pilota anava de banda a banda sense gaire sentit; al minut sis en una jugada per la banda esquerra del atac terrassenc la pilota va anar al centre, on va aparèixer una jugadora des de la segona línia lliure de marca que només va tenir que glopejar-la suau per inaugurar el marcador. Les noies van reaccionar de seguida, i al minut vuit, Carla va aprofitar un rebot per enviar la pilota a la banda contraria on estava la portera i empatar al partit. Aquí el partit va començar a canviar, i les locals van apoderar-se del joc i van disposar de nombroses ocasions de gol, però va ser el Bonaire el que es va tornar avançar al marcador aprofitant una errada de marcatge en el centre del camp; era el minut vint. Però com va passar en el primer gol, les noies van reaccionar molt ràpid, i tan sols cinc minuts més tard tornaven a empatar el partit mitjançant la Yaiza que amb un potent xut des de l’interior de l’àrea va poder batre a la portera rival. Aquí si que va ser el punt d’inflexió, ja que les blaugrana van dominar per complet els últims deu minuts i disposant de molt bones ocasions de gol, però sense fortuna.

Al començar la segona part i va haver una variació tàctica, ja que el Bonaire tenia més poder al mig del camp, es va optar per posar dos mig centres i una davantera; i el resultat va ser molt bo, ja que el domini en la segona part local va ser total i les visitants no van fer cap xut entre els tres pals i només s’acostaven a les immediacions de la Vane amb pilotes llargues, que aquesta molt atenta s’anticipava a totes. Tot i això el gol va tardar en arribar i no va ser per falta d’ocasions, que van ser nombroses, sinó per falta de punteria. La sort va canviar, i al minut cinquanta cinc, Gemma després d’una bona jugada col·lectiva va xutar molt col·locat i la portera, aquesta vegada, no va poder fer res per evitar el tres a dos. Al seixanta arribava el quart, en una altre bona jugada, aquesta vegada entre la Marta i la Carmina, que aquesta última amb una qualitat suprema tornava a batre a la portera. Malgrat la diferència les locals no van parar de buscar la porteria però la portera terrassenca tenia el dia i va evitar el seu equip sortir golejat del Municipal de Gràcia.

Un altre gran partit, una altre gran victòria i tres punts més per continuar l’escalada a la lliga. La pròxima setmana és repeteix escenari, i les blaugranes rebran al Enfaf, l’equip andorrà, que està situat dos llocs per sota de les nostres.

Us hi esperem per poder gaudir d’un altre gran partit.


22 comentaris:

  1. primera com de costum!!jeje
    partidass!!
    i espero k podeu fe el mateix en el seguent equip contra les andorranes ,vosaltres podeuu!!!
    a comentar!!
    per cert com anem a la lliga?

    carminaaa**

    ResponElimina
  2. Estem en vuitena posició, a cinc punts de la Roca i amb 4 punts més que el Manresa!
    Així m'agrada Carina, la primera!

    ResponElimina
  3. deunidó anem bastan bé pro podem mes!!

    ResponElimina
  4. Quin bany els hi vam fer! Va costar pero ho vam aconseguir. Ja tenim 12 punts. Espero guanyar a l'ENFAF i llavors potser passem al Bonaire i tot! Això és l'efecte "GÈNIS".XD

    ResponElimina
  5. molttt bee mercantill nosaltres podemm quin partidas que em fett vinga a guanyar al sabadell i una cosa genis al 4 gol vaig se jo no la marta la que li va fer el pase a la carmina xdd bueno molt bon partit i no se que di mes xdd adeuuu
    elenaaa xdd

    ResponElimina
  6. Gràcies Marta però crec que vosaltres sou les "culpaples" d'aquesta bona ratxa!
    MercantiL!

    ResponElimina
  7. desde que tu vas arribar tot l'equip a cambiat completament i tu o saps gracies de part meva i de part de totes les jugadores (crec) aixo jo no mi fico xdd buenoo adeuuu i comenteu mes que m'ha borreixo molt carminaa vens al partit contra el andorra?¿?¿?¿?¿?

    ResponElimina
  8. Moltes gràcies Elena i ho sento per lo del quart gol, pensava que havia estat la MArta. A les estadistiques ho canviare!!

    ResponElimina
  9. no pasa res xd animss mercannnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    SEMPRE MERCAN!!

    ResponElimina
  10. pero k mesta passant k ja no comento ni la segona aixo no potser eeee...
    bon partit i magradan aquests partits son molt bonics...xd

    ResponElimina
  11. carai com sanima el tema dels comentaris..jeje
    no elena no podre venir al partit k be contra el manresa pro podeu guanyar igualment amb facilitat!!

    ResponElimina
  12. genis avui s'entrena si plou?¿?¿?¿?¿? quinnn fredddd

    ResponElimina
  13. Quiiiin partidaaaas!!!
    Som les millors i tot és gràcies al Genis.
    La setmana que be toca l'Enfaf i espero que el guanyem...no ens podem confiar.


    Carla

    ResponElimina
  14. Moltes gràcies Carla... però com he dit crec que vosaltres sou les que guanyeu els partits..perque sou les millors! Recupera't aviat que dissabte et necessitem!

    ResponElimina
  15. que et pasa carla que no vens a entrenar?¿?¿?¿?¿?¿?¿ buenoooo comenteuuuu que faremm recordddd elenaaaaaa sempreee mercannn

    ResponElimina
  16. COMENTEUU QUE NO FAREMM RECORDD VINGAA QUE M'AVORREIXOOOOOOOOOOOOO XDDDD

    ResponElimina
  17. Hola em dic alex,m'ha agradaria parlar doncs amb el que porta aquest bloc que em sembla que està molt bé, molt bones cròniques dels partits, i m'agradaria que la seva pàgina estigués com a enllaç d'altres webs, com el europa, fcbarcelona, de aquesta manera es donaria a conèixer el seu equip una mica més
    He de dir que jo he creat un bloc per al barça perquè juga la meva germana allà i weno m'ho van demanar, si ho volen veure us deixo l'enllaç
    http://www.territorionaranja.com/fcb.html
    és un equip de futbol femení del barça juvenil-cadet femení!!

    ResponElimina
  18. Hola, sóc el Genís, el que porta aquest blog. Té intentat deixar un comentari al blog però no ha estat possible. Pots posar el blog als enllaços perfectament. Et deixo el meu email perque m'agraderia parlar amb tu, ok?
    Gràcies!

    genis_46@msn.com

    ResponElimina
  19. hostiaa!!!! genis tens propaganda xddddd

    ResponElimina
  20. carai carai com triunfa el gènis!!!
    k us vaigi be el partit molts anims!!

    ResponElimina
  21. carminaaa si marco t'el dedicooo Xdddddd XXddd

    ResponElimina