CFU CAN RULL

dissabte, 27 de febrer del 2010

Seguim sumant!

Partit estrany

L’únic equip de fora de Catalunya que participa a la lliga, visitava aquest dissabte al migdia al Municipal de Gràcia; es tracta del Enfaf, l’equip andorrà, que esta situat en l’antepenúltima posició de la classificació amb tan sols deu punts. El partit s’esperava més còmode del que en realitat ha estat. Els primers quinze minuts van ser de un domini total del equip local, però els següents trenta cinc, van ser del visitant, per tornar als últims vint ser blaugranes.

Les mercantilistes es presentaven amb dues baixes importants, una la de la capitana Ivet, amb febre i la segona la de la màxima golejadora del equip, la Carmina, que amb una sobrecarrega als isquiotibials, va tenir que descansar.

Tot i això les jugadores que van participar van estar a l’altura i van poder aconseguir sis gols i una nova victòria, la quarta de manera consecutiva.

Sota pals va jugar la Vane, en la línea defensiva hi havia la Maria, la Laia i la Elena, al mig es va situar la Marta, i a dalt la Ariadna i la Gemma. La Yaiza, la Carla i la Paula, que debutava, també van tenir alguns minuts.

El partit va començar fort, amb un Mercantil bolcat al atac, i ja en els primers minuts, el travesser va evitar el primer gol, però aquest no va tardar en arribar; l’autora va ser la Gemma, després de solucionar el un contra un amb la portera de forma magistral. Les locals no en tenien prou i atacaven i atacaven, i creant nombroses ocasions de gol, un d’elles al pal, moltes altres amb la portera com a protagonista i unes altres a fora per poc. Semblava que el partit acabaria amb golejada, però als vint minuts la cosa va canviar, i l’Enfaf va començar a sentir-se més còmode al camp, i fruit d’això van poder empatar el partit al minut vint-i-dos, quan un cop de cap endarrere va permetre a la davantera guanyar l’esquena a la central i afusellar a la Vane. Era la primera aproximació visitant. En la segona arribada a l’àrea de Vane, també va acabar amb gol, va ser dos minuts després del primer, i amb un fort xut des de la frontal. El Mercantil estava perdut i durant la primera part no es van crear més ocasions de gol, ni de les blaugranes ni de les andorranes.

La segona part va començar igual que va acabar la primera, amb un lleuger domini visitant. Això les va permetre en un contraatac amplia les distàncies, corria el minut quaranta quatre. Tan sols un minut després va arribar el punt d’inflexió del partit; Carla va arribar a la frontal, va xutar i va marcar. Les nostres es van animar i van començar a dominar i tan sols dos minuts més tard, la mateixa Carla empatava el partit; les visitants estaven ensorrades. El domini va ser total, però un pal i la mala punteria evitaven que el marcador es poses a favor nostre. No va ser fins al minut seixanta, que la Gemma amb un xut ras avences a les locals, era un gol merescut per les moltes ocasions creades. Sis minuts més tard, arribava el gol de la tranquil·litat, va ser de Marta en culminar una gran jugada de tot l’equip. La mateixa Marta, que juntament amb la Carla, van ser de les més destacades del equip, posava el sis al marcador amb un xut des de la frontal de l’àrea. Partit regular de les blaugranes, però victòria i tres punts més per continuar amb aquesta espectacular escalada.

La setmana que bé toca viatjar fins les Franqueses, per enfrontar-se al penúltim classificat, el Bellavista Milan; el partit serà dissabte a les nou del matí.