CFU CAN RULL

dissabte, 6 de març del 2010

Si, si, si, Mercantil Femení!

Tres punts més en un irregular partit

Les noies del Aleví Infantil els hi va tocar matinar aquest dissabte; la convocatòria era a les set del matí al Municipal de Gràcia, per desplaçar-se fins a les Franqueses del Vallés. Allà, els esperava el Bellavista Milan, penúltim classificat de la lliga, amb tan sols quatre punts. Les noies, ja van viatjar amb la idea de que el partit estava guanyat abans de començar-lo, i això, probablement, va ser el motiu de la poca intensitat que van demostrar sobre el camp, ja que el la circulació de la pilota va ser lenta, i la precisió en els últims metres, no va ser la dels anteriors partits. Tot i això, van marcar set gols, i el més important, van tornar amb els tres punts, que les permet seguir sumant en aquesta gran segona volta que estan realitzant.

El Mercantil va presentar la següent alineació: Vane, com a portera, les defenses Laia, Carla i Elena, al mig es va situar la Marta, i com a jugadores més avançades la Gemma i la Yaiza; també l'Ivet, la Carmina, l'Ariadna i la Maria, van disposar de minuts.

Els primers cinc minuts van ser de un joc molt lent per part dels dos equips, i cap d’ells va fer més de tres passades seguides, però en la primera bona triangulació visitant va arribar el primer gol, va ser de l’Elena, que en una jugada de la Gemma per la banda, va rebre la passada i va xutar, la pilota va anar al pal, i el rebot li va quedar als peus i només va tenir que rematar per batre a la portera. Aquí ja va canviar el partit, i les blaugranes es van fer amb el control, i poc a poc arribaven les ocasions; al minut dotze, Yaiza va rematar a fora per poc, i un minut més tard, la mateixa Yaiza va enviar la pilota fora quan la portera ja estava al terra i no podia fer res per aturar-la. La Gemma, desbordava contínuament per la banda, i d’aquí va arribar el segon gol, quan va assistir a la Marta, que aquesta va fer al mateix amb la Yaiza, i aquesta amb un xut ajustat al pal va aconseguir marcar. El domini visitant seguia, i les ocasions es repetien però sense acabar al fons de la xarxa. La Marta va tenir una d'elles, va ser en un contra un amb la portera, la va regatejar però va enviar la pilota al lateral de la xarxa. La Carla també en va tenir una amb un xut llunya, però la portera la va aturar, i la Yaiza en va tornar a tenir una altre, però el seu xut va sortir molt desviat. Al minut vint-i-sis va aparèixer l'Ivet, que després de fer un retall a la defensa al interior de l’àrea, va creuar la pilota amb la seva cama esquerra, era el cero a tres. En la primera clara ocasió de gol que van tenir les del Bages, no la van desaprofitar, va ser en una jugada per la banda dreta, que van desbordar a la lateral i van centrar, allà estava la jugadora numero nou, que sola davant la Vane no va perdonar i va escurçar diferències. Però tan sols tres minuts més tard, en el trenta quatre, la Gemma va marcar el gol que estava buscant durant tota la primera part, i posava el un a quatre, resultat amb el qual es va arribar el descans.

La segona part va començar igual de apàtica que la primera, però l’entrada de la Carmina va donar un aire fresc a les Mercantilistes, i fruit d’això en una jugada personal de la golejadora del equip va marcar el cinquè. Un minut després, el quaranta vuit, una altre gran jugada de la Carmina va acabar amb un assistència per l’Ariadna, que aquesta no va perdonar, i posava el sis en el marcador de les visitants. Aquí el partit va morir i els minuts restants van ser un joc sense control, sense idees i amb moltes imprecisions. En una d’aquestes va arribar el segon gol local, l'Elena va enviar una pilota a la Vane, aquesta o va poder refusar bé i la pilota li va caure a la davantera, que sola i sense portera no va fallar; tan sols faltaven sis minuts pel final. Però encara hi va haver temps per un gol més, i va ser nostre; la Marta va fer una gran jugada per la banda dreta, i va assistir a l'Ivet, i aquesta va fer el setè i el seu segon gol del patit.

Bé, tres punts més per seguir amb aquesta gran ratxa.

El pròxim diumenge a les deu del matí, les blaugranes rebran la visita del cuer de la classificació, el Caldes de Montbui. Esperem veure un gran partit i seguir sumant.