CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 20 de març del 2010

Cada dia van a més!



Les noies donen la cara a la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol



Les fèmines del Aleví Infantil del CE Mercantil es van desplaçar, aquest dissabte, fins a Sant Adrià del Besos, concretament fins la Ciutat Esportiva del RCD Espanyol; allà les esperaven les terceres classificades de la lliga, i que pràcticament, guanyen tots els partits de casa per golejada. Però les blaugranes, amb un plantejament ordenat i amb unes ganes tremendes, van ser capaces d’empatar a un. Es van avançar en el marcador i fins a falta de deu minuts pel final, en una de les poques errades que van cometre, l’Espanyol no va poder empatar. Gran resultat per la moral de les nostres jugadores i un punt més en aquesta gran segona volta.

El CE Mercantil va sortir amb la següent alineació: de portera la Vane, de defenses la Maria, la Carla i l’Elena, en el mig del camp es va situar l’Ivet, i com a jugadores més avançades la Carmina i la Marta. A la banqueta van esperar la seva oportunitat la Paula, l’Ariadna, la Gemma i la Yaiza.

Les visitants van sortir amb l’idea fixa de no deixa espais, totes estaven molt ben col·locades i basculant segons la circulació de la pilota de les espanyolistes; aquestes no trobaven com entrar i anaven retrocedint la pilota cada vegada més. En una d’aquestes, la pilota va arribar a la portera, que va voler refusar per la pressió de les nostres davanteres, va fallar, i la Marta molt llesta no va deixar passar l’oportunitat per inaugurar al marcador. Les locals no s’ho creien i en els següents cinc minuts no estaven bé, això ho van aprofitar les nostres i van poder ampliar el resultat en una bona triangulació entre la Maria, l’Ivet i la Marta, però el xut va sortir fora per poc. L’Espanyol volia reaccionar, però les nostres seguien força bé, la Maria controlant la banda, la Carla ho tallava tot al mig i l’Elena posava la força necessària per un cop robada la pilota intentar algun contraatac. Poc a poc elles s’acostaven més a la porteria de la Vane, però aquesta va desfer les ocasions amb dues bones parades als minuts vint-i-sis, i trenta quatre. Encara, les mercantilistes van tenir una bona oportunitat abans del descans però el xut de la Carla de falta va sortir per sobre del travesser. Amb això es va acabar la primera part, que va tenir un domini local però amb unes visitants molt segures i molt convençudes de que el treball fet durant la setmana anava per bon camí.

La segona part va començar amb un Espanyol molt fort, i ja, en els primers minuts va tenir varies oportunitats, però entre les defenses, la Vane i la mala punteria no aconseguien empatar el partit. El Mercantil va fer alguns canvis, tant de jugadores com de posicions, i tot va funcionar igual, amb una Laia incommensurable al centre de la defensa que va evitar amb les seves intervencions moltes jugades de perill. Els minuts passaven i l’Espanyol avançava més les línees i això ens va permetre disposar d’algunes ocasions de gol, les més clares van ser la del xut de la Gemma, després de una bona jugada amb la Carla i la Carmina, una altre jugada individual de la mateixa Carmina que va acabar amb falta d’aquesta última i un xut de la Carla que va aturar la portera, tot això abans del minut seixanta; aquets va ser el minut on l’Espanyol va aconseguir el gol, va ser en una jugada ofensiva del Mercantil, que es va perdre la pilota, la central espanyolista es va apoderar d’ella , va regatejar a totes les que li van sortir al davant i va enviar la pilota al fons de la xarxa. L’espanyol estava eufòric i creien amb la remuntada, però les blaugranes van seguir igual, i tan sols va concedir un parell d’ocasions, que la Vane, amb dues grans intervencions, va resoldre sense més problemes.

Grandíssim resultat i grandíssim partit d’aquestes noies, que cada dia van a més. Ara, a esperar el pròxim diumenge per disputar l’últim partit de lliga, que serà a les dues de la tarda al Municipal de Gràcia, i contra el CE Sabadell.

Serà un gran derbi ja que tots dos equips arriben amb una bona ratxa.


15 comentaris:

  1. Que grans que sou...
    Gràcies pel partit d'avui!

    ResponElimina
  2. primeraaa! a part del Genís...
    partidàs i a posar-hi ganes contra el sabadell. TOT ÉS POSSIBLE!

    SÍ, SÍ, SÍ MERCANTIL FEMENÍ!

    ResponElimina
  3. IVET i LAIA: gran partit!!!!!!!!!!!!! el garces ja deu tenir els collons a la gola...jeje!! XD XD
    I (L) MERCANTIL

    ResponElimina
  4. jooo estic perden las costums tot i que jo vaig ser la primera en comenta bueno jo crecc que em fet molttttttt bonnnnnn partitttt aajajajajajaja segur a que si genis?¿¿?¿? jajajaja vinga a guanyar al sabadell ufff estic petadaa em fa mal tott jajajaja

    SEMPRE MERCAN!

    ResponElimina
  5. Noies i evidentment mister!! felicitats pel partit que heu fet!!! Seguiu així que heu fet una gran progressió

    Mister de l'Espanyol

    ResponElimina
  6. ets el entrenador de l'espanyol veritat?¿?¿'

    ResponElimina
  7. KIN PARTIDAAAASSSS,segur k ara les del sabadell venen cagades.
    A i mirat els punts k an fet tots els equips en aquesta segona volta i estem, 3-4 empatades a punts amb l'espanyol,
    k fort oi¿?


    Gracies per tot Genis.

    ResponElimina
  8. waaaa vaia partiitt geniss k crakkk ...
    buenoo am el sabadell sense confiarse ee podem guanyar am esfoç i confiançaa!!

    ResponElimina
  9. ep tiooo que visiteu la meva pagina xdd

    SEMPRE MERCAN!

    ResponElimina
  10. Esteu fent una segona volta espectacular..només ens queda un partit i se que ho donareu tot!
    MercantiL*

    ResponElimina
  11. que ningu es queixi que jo aprenc molt rapid

    ResponElimina
  12. Victòria importantíssima dels peques
    CE Mercantil 6-1 Sant Quirze!

    Més líders!

    ResponElimina
  13. jajjaja els petit al final seran mes bons que nosaltres ajajajajaja adeuuu vinga fins dema contra el sabadell!!!!!

    ResponElimina