CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 14 de març del 2010

Vint-i-un punts en nou partits d'aquesta segona volta



Sisena victòria consecutiva



A falta de tres partits per finalitzar el campionat de lliga, el Caldes, últim classificat, visitava el Municipal de Gràcia. S’esperava un resultat més ampli, però les Mercantilistes van fer un partit irregular, amb un joc lent e imprecís, tot i que es van disposar de moltes ocasions de gol, el resultat es va quedar curt. Cal destacar la portera visitant, que va ser la millor jugadora del partit, evitant que el seu equip sortís de Sabadell amb una golejada encara més amplia.

Tres punts més per mantenir la setena posició e intentar acostar-se més a la sisena, de moment, en propietat del Badalona.

El Mercantil va sortir amb la Vane a la porteria, la Maria, la Laia i la Elena a la defensa, la Ivet al mig del camp, i la Yaiza i la Carmina com a davanteres; durant la segona part també van actuar la Ariadna, la Carla, la Marta, la Gemma i la Paula.

Només començar el partit, el Mercantil es va bolcar a la porteria contraria, i al minut dos arribava el primer gol, en una assistència de la Maria que la Ivet va resoldre creuant la pilota. Només quatre minuts més tard, la Maria, va aprofitar un corner tret per la Ivet que el pal va refusar, per marcar el segon. La Carmina, als deu minuts de partit va fer el tercer en una jugada individual. Tot feia pensar amb una gran golejada, tant per els tres gols amb deu minuts, com pel joc, ja que la circulació era ràpida i les parets eren continues, però a partir del tercer gol, el Caldes es va posar a defensar més fort, i les ocasions costaven més de arribar, però quan ho feien eren amb força perill, com un travesser de l’Elena o una rematada de cap de la Carmina que va sortir a fora per poc. També destacar les incursions de la Laia, que van ser nombroses, però sense fortuna en el remat final. Passaven els minuts, i el joc cada vegada era més lent i avorrit; les visitants no passaven de mig camp, però les locals no feien tres passades seguides. Així es va arribar al descans.

La segona part, tot i els canvis del equip local, va començar igual, un joc molt lent, però amb una diferència, es que es van disposar de moltes ocasions de gol, però la portera de Montbui va fer un gran partit, i va evitar amb les seves intervencions molts gols aparentment clars. Les noies no estaven encertades i això les va treure del partit. Fruit d’això, en la única clara ocasió de gol de les visitants, aquestes van marcar; va ser en un corner, on hi va haver una errada en el marcatge i la davantera només va tenir que posar el cap per enviar la pilota al fons de la porteria de la Vane. Aquesta jugada va fer despertar les blaugranes, i els últims minuts, van tornar a tocar la pilota, combinar i arribant amb més claredat a la porteria. En una d’aquestes va arribar el quart, va ser de la Marta, que després de fer un retall a l’interior de l’àrea va afusellar a la portera, que aquesta vegada no va poder fer res per evitar el gol. Només faltaven quinze minuts, les visitants estaven cansades i només refusaven pilotes, i això els hi va valer per no encaixar més gols.

Bé, partit irregular, però ara cal mentalitzar-se per els dos últims partits, ja que seran força complicats; el primer la visita a la Ciutat esportiva del RCD Espanyol, terceres classificades,i el segon, el derbi, ja que el CE Sabadell, en segona posició, visitarà el Municipal de Gràcia.


10 comentaris:

  1. primeraaaa!
    No hem jugat caire be pro em guanyat ke es lu ke conta!
    MERCANN! =)

    ResponElimina
  2. A veure si guanyem contra l'Espanyol... Hem de sortir al camp convençudes de ke podem guanyar. 6 victòries consecutivess! Això només es pot aconseguir amb un bon entrenador. XD.

    SÍ,SÍ,SÍ MERCANTIL FEMENÍ !!

    ResponElimina
  3. I amb unes bones jugadores!
    Podrem amb l'Espanyol!

    MercantiL*

    ResponElimina
  4. jooo no he sigut la primeraa marta estas gafant les costums eee aixi m'agrada bueno que voleu que digui em guanyat jo crec que no em fet molt bon partit sobretot jo!!! i vinga a guanyar a l'Espanyol amb moltes ganes i molts anims jeje e sigut segona!!!! casi marco de falta e genis!!!! a la proxima marcare!!
    SEMPRE MERCAN!

    ResponElimina
  5. Mol be genis ja li as fet cas a la maria...XD
    No em fet gaira bon partit pero ara em de fer un bon partit contra l'esspanyol i el sabadell!!!
    MERCAN(L)

    ResponElimina
  6. jeje nem en la posicio 6 jajaja tot gracias a tu genis vinga a comenta
    SEMPRE MERCAN!

    ResponElimina
  7. weno sense comentaris eee mmm weno am lespanyol em de jugar millor!!
    venga merca eeeh!!
    genis k els sacs de porteria no em surten vui dir k no puc controlarlos!!:(

    ResponElimina
  8. K macas que souuu!
    No hem fet gaire bon partit però el rival tampoc ajudava...
    Sou les millors!

    MercantiL*

    ResponElimina
  9. he fet un blog del mercan per qui vulgui aqui el deixo xd ja m'explicaras com va aixo genis aqui ho so deixo
    http://mercangenis.blogspot.com

    ResponElimina