CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dijous, 11 de febrer del 2010

Els més petits!




Aquesta setmana no hi ha lliga, és jornada de descans per carnaval, i aprofito per presentar-vos els més petits del CE Mercantil, els Barrufets. Ja fa quatre temporades que any darrera any tinc la sort de poder entrenar als més petits del club i veure com creixen, no té preu. Els jugadors d’aquest any són el Sergi, Marc Filella, Marc Asensio, Marc Querol, Adrià, Aaron, Omar, Alex, Anthony, Aleix i Edgar. Bé, aquí us deixo una petita crònica que fa uns dies varem penjar a la pàgina web del club.



ELS BARRUFETS


Els jugadors que formen l’equip dels Barrufets són, juntament amb els Txinorris, els més petits de l’escola. Tenen entre quatre i cinc anys però, tot i la seva curta edat, ja comparteixen la mateixa passió que els jugadors i les jugadores més grans del club, la passió per el futbol. Només cal veure amb la il·lusió que van a entrenar, i sobretot amb les ganes que esperen el dissabte per jugar el seu partit de lliga, que tot i no ser una competició oficial, per ells si que ho és, i donen tot el que tenen dins per guanyar el partit.

L’objectiu que tenim els entrenadors es que aprenguin molt, que respectin els companys, els rivals i al àrbitre i que sobretot s’ho passin bé a l’hora que també fan esport.

Al principi de temporada és difícil, ja que els nens només tenen la referència de la pilota i allà on va ella, van ells, i no presten l’atenció ni als companys, ni als rivals, ni al terreny de joc. Tampoc entenen gaire les normes i els hi costa comprendre que quan un àrbitre xiula és per alguna raó i han de parar de jugar, però ells, segueixen jugant com si res.

A mitja temporada es noten les millores dels jugadors, i a part de parar de jugar quan el àrbitre xiula, en l’aspecte tècnic, milloren molt en la passada amb el interior del peu i el xut amb l’empenya. També en l’aspecte tàctic, ja que deixen de anar tots darrera la pilota i saben perfectament quina és la seva posició al camp. També entenen que a vegades és millor fer una passada gol, que assegura el gol, que acabar ells la jugada, i comprendre que l’èxit del equip és més important que el seu propi èxit.

Els resultats són el menys important, però cal dir, que fins ara han estat força bons. Esperem que tots aquest jugadors siguin el futur del nostre club el CE Mercantil.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada