CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 10 d’abril del 2010

Debut amb victòria



Primer partit; primera victòria.



Una vegada finalitzada la lliga de la categoria Aleví Infantil Femení, aquest dissabte, ha començat el torneig complementari; un torneig on hi ha cinc grups de quatre equips. El nostre equip, està en el grup tres, i té com a rivals la Penya Blanc-i-Blava la Roca, el Badalona i el Levante las Planas; aquest últim ha estat el nostre primer rival. El partit s’ha disputat a dos quart de dotze, al Municipal les Planes de Sant Joan d’Espí. Ha estat un partit disputat, on hi ha hagut dos parts força diferenciades, la primera, on el Levante ha portat el pes del partit, i la segona, on el Mercantil s’ha apoderat de la pilota i a dominat a plaer a les locals.

El Mercantil ha sortit amb la següent alineació: Vane com a portera, la Laia, la Carla i l’Elena de defenses, al mig del cap s’ha situat la Ivet i com a davanteres la Carmina i la Marta. A la banqueta estaven la Paula, l’Ariadna i la Yaiza. La Gemma i la Maria han estat baixa per diferents motius. Els primers minuts, les locals han sortit molt fortes i en els minuts dos i tres han tingut dues oportunitats de gol, però la Vane les ha aturat fàcilment. En canvi, en la primera jugada de perill de les visitants, ha acabat amb la pilota al fons de la xarxa; ha estat en una jugada de la Carmina, la pilota ha acabat als peus de la Marta i aquesta no s’ho a pensat i amb un fort xut ha inaugurat el marcador. Els següents deu minuts el partit ha estat lent i cap dels dos equips estava còmode sobre el camp, però poc a poc, el Levante ha començat a tocar hi ha crear perill, fins que al minut divuit, la Laia ha volgut refusar una pilota, però aquesta ha agafat un estrany efecte hi ha acabat al fons de la porteria de la Vane. Aquí, les visitants han començat ha reaccionat i han tingut un parell de bones accions, una de l’Elena, que ha sortit a fora i una altre de la Marta, que ha acabat igual; així s’ha arribat al descans.

Les noies blaugranes, al vestuari, s’han convençut de que podien guanyar, s’ha canviat l’esquema i el resultat ha estat positiu, ja que s’ha dominat tota la segona part i s’han creat nombroses ocasions de gol. Una d’elles, ha significat el segon gol, ha estat de la Carmina, que amb una gran jugada individual ha deixat en darrera a tres defenses i ha batut a la portera amb molta facilitat; era el minut quaranta sis. Les nostres seguien dominant i les rivals no podien fer res per aturar el joc ràpid que han realitzat i fruit d’això ha arribat el gol de la tranquil·litat, un gol de la Carla, que també amb una gran jugada personal s’ha internat dins de l’àrea i amb la seva cama esquerra ha creuat la pilota al fons de la xarxa. El resultat ja no s’ha mogut més tot i les ocasions de gol que s’han disposat, les més destacades han estat una vaselina de l’Ariadna que ha sortit a fora per poc, una altre jugada individual de la Carmina que ha acabat en corner i un xut de falta de l’Elena que el refús de la portera ha anat als peus de la Ivet, que ha xutat, però la pilota ha anat a fora per poc.

Bon partit de les blaugranes que les permet sumar els primers tres punts d’aquest nou torneig.

La pròxima setmana les noies tornen a jugar a fora, aquesta vegada a la Roca del Vallés, contra la Penya Blanc-i-Blava; serà diumenge a les deu del matí.

13 comentaris:

  1. jejeje un gran partit i si seguim aixii guanyaremm jejejeje ii una cosa la entrevista de la carmina?¿?¿?¿? eseeee mercannnnnn!!!!!!!!

    SEMPRE MERCAN!!

    ResponElimina
  2. partidettt booo!!!
    com a dit el genis, primera part fatal (as fet be en treurem) i la segonaa geniall!!
    mercantillllllll(L)

    ResponElimina
  3. waaa vaia partit!!!
    a estat molt be!!!
    laia anims k no a passat res vale?
    enga mercan seguim aixins!!

    ResponElimina
  4. mis felicitaciones a las chicas del mercan que cada dia se superan mas y nos llenan de orgullo a todos, de vuestro mister jordi.
    Siento no haber podido estar hoy.

    ResponElimina
  5. Ja hi ha l'entrevista de la Camina.
    La pròxima la Vane.
    Gran segona part noies.

    Fins dillins

    Mercantil*

    ResponElimina
  6. e vist el comentari geniss!
    mersi x mi si k es un luxe tenir un entrenador com tuu!!!

    ResponElimina
  7. (genis quina foto que li as posat a la carmina) jejejejejejejjejeje vingaaaaaaa mercannnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    SEMPRE MERCAN!!

    ResponElimina
  8. Gràcies Carminaaa!
    Ets una crackk!

    ResponElimina
  9. genis cuant an quedat la roca i el badalona?¿?¿?¿?¿?¿

    ResponElimina
  10. genis despres de la vane la entrevista la faig jo ok?¿?¿?

    ResponElimina
  11. Okkk Elena!
    Tu seras la següent!
    MercantiL*

    ResponElimina