CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 18 d’abril del 2010

Milloren dia a dia



Un altre gran partit de les noies



Les noies del Aleví Infantil van jugar, aquest diumenge, el segon partit del torneig complementari, el enfrontament era a la Roca i el rival la Penya Blanc-i-Blava de la Roca del Vallés. El resultat final, dos a tres, no reflexa el que es va veure sobre la gespa, ja que les nostres, amb un partit molt seriós, van dominar, van tenir nombroses ocasions i el més important, van jugar molt bé, amb una ràpida circulació de la pilota i una mentalitat molt bona. Es van posar cero a tres, però en l’últim minut i als dos minuts del temps de descompte, les locals van retallar diferències, però els punts van anar cap a Sabadell.

El Mercantil va jugar amb la Vane a la porteria, la Laia, la Carla i l’Elena a la defensa, la Ivet al mig i la Carmina i la Marta com a davanteres.

Només començar el partit ja es van veure les intencions visitants, i al minut quatre la Carmina hagués pogut marcar el primer, però la portera va poder enviar la pilota a corner. Dos minuts més tard va ser la Marta, que amb un bon xut va tenir la segona ocasió de gol, i al minut vuit va arribar la tercera, i aquesta si que va acabar amb gol, l’autora va ser la Laia, que s’estrenava com a golejadora aquesta temporada, amb una gran vaselina des de la banda dreta. La Laia durant la primera part va estar molt activa i va fer nombroses internades per la banda, creant perill a l’àrea rival. Mentrestant, les locals només s’acostaven tímidament a la porteria de la Vane, ja que la Carla va estar molt encertada al centre de la defensa i s’anticipava constantment a les rivals, quan no ho feia, apareixien l’Elena o la Laia per resoldre el problema. Les blaugranes volien més gols, al minut quinze una bona combinació entre la Carmina i la Marta no va acabar amb gol per poc, però un minut més tard, la mateixa Marta va aprofitar el refús d’un xut de la Ivet per marcar el segon. Al minut vint va arribar la jugada més perillosa de la Roca, va ser en una falta directa que anava a l’esquadra, però la Vane va fer una gran parada i va poder refusar la pilota a corner. Poc després va entrar al camp la Yaiza i als minuts vint-i-quatre i vint-i-sis hagués pogut ampliar la diferència en el marcador, però la portera blanc-i-blava va poder salvar pels pèls al seu equip. Amb el cero a dos es va arribar al descans.

Durant la segona part les mercantilistes van baixar una mica el ritme, però igualment van disposar d’ocasions de gol, les més clares una de la Ivet de falta, una altre de falta de la Carla i un parell de la Carmina. L’Ariadna també va estar molt activa i va tenir la seva ocasió, però una defensa dins de l’àrea la va fer caure quan anava a xutar. Al descans també van entrar la Maria i la Paula i totes dues van estar al nivell del equip, aportant seguretat a la línea defensiva, to i que als minuts quaranta cinc i quaranta vuit les locals van tenir ocasions de gol. Al minut seixanta quatre va aparèixer la qualitat de la Carmina, quan va fer una passada al espai entre dues defenses perquè la Marta amb un gran xut marques el cero a tres. L’equip es sentia còmode i va baixar la intensitat i fruit d’això, a falta d’un minut pel final, una errada defensiva va permetre a la jugadora numero cinc de la Penya marcar el primer gol i tres minuts més tard, amb el temps ja complert la numero nou, amb un fort xut des de la frontal, va fer el segon. Però ja no hi va haver temps per més i les nostres es van portar els punts cap a casa.

Un altre gran partit que permet seguir aquesta bona ratxa, ja que dels últims deu partits, s’han aconseguit vuit victòries, un empat i tan sols una derrota.

La pròxima setmana, el dissabte a dos quarts de quatre, el Badalona visitarà el Municipal de Gràcia, on s’espera un partit igualat, ja que tots dos equips han aconseguit els sis punts disputats fins ara. Esperem que amb l’ajuda del públic podem aconseguir augmentar la ratxa.

8 comentaris:

  1. primeraa!
    Molt bon partit de totess! Per fi la Laia ha marcat!!

    Marta

    ResponElimina
  2. Tu mereixes Laia!
    Gran partit i el millor, el teu gol!

    MercantiL*

    ResponElimina
  3. bueno... res a dir, gran partit iiii genis no m'han guanyat l'esquena jajajajajajaja!!! ho e aconseguit!!!!

    SEMPRE MERCAN!!

    ResponElimina
  4. molt bon partit e noies llastima dels ultims 2 minuts pero bueno aixo passa en els millors clubs de futbol!

    ResponElimina
  5. Elena m'has de repetir l'entrevista... i si, tota la rao no t'han gunyat l'esquena,jaja,`i ademes has fet un gran partit.
    Vane gràcies per l'entrevista!

    ResponElimina
  6. però com que te la tinc que repetir si encara no te l'he donat genis!! te la tinc k entrega el disabte no?¿?¿?

    ResponElimina
  7. Si Elena, que la de la Vane no se on està i me la fet pel messenger! Demà t'explico bé!
    MercantiL*

    ResponElimina