CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 24 d’abril del 2010

Els errors del entrenador permeten la remuntada de les visistants



S’escapen tres punts en els últims vuit minuts



Aquest dissabte a dos quarts de quatre de la tarda, el CE Mercantil i el Badalona jugaven la tercera jornada del torneig complementari de la categoria Aleví Infantil Femení. Tots dos equips arribaven amb els mateixos punts, sis, i es jugaven el liderat. El partit, com s’esperava, ha estat molt diputat, tot i que les locals han portat el pes del partit, sobretot els primers vint minuts de la segona part, on van marcar tres gols i van disposar de nombroses ocasions de gol. Però els últims minuts, a causa d’uns canvis mal fets del entrenador mercantilista, l’equip va encaixar quatre gols, que les va privar del liderat.

El Mercantil va afrontar el partit amb la Vane a la porteria, la Maria, la Carla i l’Elena a la defensa, la Ivet al mig i la Marta i la Carmina com a jugadores més avançades. A la banqueta van esperar la seva oportunitat la Paula, la Laia, l’Ariadna i la Yaiza.

Només començar el partit es va posar de cara per les locals, ja que al minut dos, la Carmina, va aprofitar una sacada de banda de la Maria per fer el primer gol. Els següents minuts no hi va haver cap dominador i tots dos equips van disposar de tímides ocasions de gol; per part local un xut de l’Elena que va parar la portera i una rematada de la Carmina que va sortir a fora per poc; per part de les visitants, les ocasions van ser xuts des de la llarga distància, però la Vane, com sempre, les va aturar. A falta de tres minuts per finalitzar la primera part i a causa d’una pilota perduda al mig del camp, les badalonines van empatar el partit.

El Mercantil va modificar l’esquema en la segona part, va passar a jugar amb dos mig centres i una sola davantera, la Yaiza. El canvi va funcionar i en els primers deu minuts van arribar tres gols, el primer, de la Carmina, en una jugada individual, el segon de la Maria, amb un xut des de l’interior de l’àrea i el tercer de la Yaiza, que va aprofitar l’assistència de la Ivet des de la banda dreta. El partit estava controlat, amb un marcador ample, un quatre a un. L’entrenador blaugrana va fer un canvi al minut cinquanta, va treure la Ivet, que fins aquest moment estava fent un gran partit i aquí van començar els problemes. El Mercantil va deixar de dominar i el Badalona, poc a poc, va anar guanyant terreny i creant ocasions de gol. L’equip va aguantar fins a falta de vuit minuts, quan les visitants van retallar distàncies. L’entrenador va tornar a fer dos canvis i l’equip encara va empitjorar més, ja que al minuts seixanta cinc, van encaixar el tercer i al seixanta vuit el quart, que significava l’empat. Les nostres estaven molt nervioses i quan el temps ja estava complert, l’àrbitre va xiular un penal per mans d’una defensa; la Vane el va parar, però el refús va anar a parar als peus de la llançadora i aquesta vegada no va fallar.

Com entrenador d’aquest magnífic equip, m’agradaria demanar disculpes pels errors comesos en els canvis, ja que van privar al equip d’una victòria que es mereixien. Les disculpes van dirigides, en primer lloc a les jugadores, després al cos tècnic, que sempre m’ajuda molt i després als aficionats, que no van parar d’animar durant tot el partit. També una menció especial al Joan Montro, que sempre em dona grans consells i després del partit va ser el primer en animar-me, al igual que posteriorment van fer molts pares de les jugadores, que també els hi estic molt agraït per la seva confiança amb mi.

El pròxim cap de setmana, a causa de les baixes d’algunes jugadores, s’ha aplaçat el partit contra el Levante Las Planas, que es jugarà, al Municipal de Gràcia, el pròxim dimecres cinc de maig a les vuit menys quart.

Esperem aconseguir una victòria per segui aspirant a guanyar aquest torneig.


14 comentaris:

  1. Genis, no pasa res tothom es pot equivocar;)

    ResponElimina
  2. aixo mateix genis...
    tranquil les jugadores testimarem igual jajajj

    ResponElimina
  3. a mes a mes la k sa de sentir mes culpable soc jo daver provocat el penal...

    ResponElimina
  4. Que maques sou!!
    Dilluns parlem si us explicare bé!!

    MercantiL*

    ResponElimina
  5. mmm... no se que posar pero no pasa res genis un error el pot tenir tothom i serveix d'esxperiencia vinga que encara podem guanyar el torneig. I no m'has posat l'entrevista genis! vinga adeuuuu fins dilluns.

    SEMPRE MERCAN!

    ResponElimina
  6. si, però tant gran no es pot tenir!
    Ja tens l'entrevista i haviam si actualitzaes el teu eh!
    Fins demà!
    MercantiL*

    ResponElimina
  7. genis para de rallarte el cap per un partit!!!

    ResponElimina
  8. com a pare estic molt orgullós de tenir-te de entrenador de la meva filla, i si com diuen, reconèixer els error fan mes gran a les persones, tu as fet un pas gegantí en la teva formació, i et puc dir una cosa, has perdut un partit, però tu sol n'has fet guanyar moltíssims ja que crec que les nostres filles han quedat a la lliga per sobre de les seves possibilitats, i sol ja un responsable de aixo, que ets tu, per aixo gracies per tot i segueix sent tan bo.

    ResponElimina
  9. Moltes gràcies!
    Jo també estic molt orgullós de les vostres filles, crec que estant fent un gran any!

    Carmina, amb la victòria aquest matí amb els Barrufets contra el Sabadell per 0-12, s'ha m'ha passat una mica...jaja!
    Fins demàà!

    ResponElimina
  10. jajaj aixi magrada guanyant al sabadell!!

    ResponElimina
  11. IvEt:
    No passa res i ja diuen dels errors mes sen apren, i aixi nosaltres tambe em apres que fins a l’ultim minut el partit no esta guanyat i s’ha de seguir lluitant

    Una cosa genis k el passe de la Yaiza el vaig fer jo

    ResponElimina
  12. Capi... pensava que era la Carmina... ara ho canvio!
    Fins demà 15*!

    ResponElimina
  13. genis estic d'acord am totes les meves companyes tots ens podem equivocar i perque no tu? vale que t'has equivocat pero i en las vegades que no t'has equivocat que , i amb tot lo que tu t'has esforçat que? tot aixo no conta o que? per mi ets molt bon entrenador encara que em diius coses k no son veritat genis i carmina!! hejem!s...
    xd
    xd
    bueno que no et rallis que totes savem lo bon entrenador que ets i que seras!

    ResponElimina
  14. Uala!
    Gràcies Vane. Me posat vermell llegint elñ comentari...!
    Ets una Crack!

    ResponElimina