CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 1 de maig del 2010

Barrufets!



Uns grans Barrufets



La progressió dels Barrufets aquesta temporada és espectacular. L’equip ja va fer una bona primera volta, però aquesta segona part de la lliga, els nois estan demostrant tot el que estan aprenent. Han guanyat tots els partits, marcant molts gols i encaixant-ne pocs; el joc també es força bo i durant algunes estones combinen molt bé, tirant parets i buscant l’espai. Tenen molt clar, tot i la seva curta edat, cinc anys, la posició que ocupen al camp, on s’han de moure i quan han de tornar a la seva posició per defensar. Realment han millora’t molt, com demostrant els resultats, ja que s’han millora’t tots els de la primera volta, sense anar més lluny, aquest cap de setmana, que tenien el derbi contra el CE Sabadell a l’Olimpia. El partit s’ha jugat el diumenge a les nou del matí, i tots, amb algunes cares de son, han arribat puntuals i amb moltes ganes de jugar. El partit només ha tingut un color, el blaugrana, ja que els locals no han xutat cap vegada a la nostre porteria, i en canvi, nosaltres em marcat dotze gols i s’han tingut nombroses ocasions per fer el resultat encara més ampli. Esperem que no perdin aquesta il·lusió per jugar a futbol i defensar la camiseta del Mercantil, ja que així, el nostre club, té un gran futur assegura’t.

Felicitar també als pares, pel respecte que han tingut pels entrenadors, arbitres i rivals durant tota la temporada. Ara ja només queden dos partits de lliga més la festa final, que tindrà lloc el dissabte vint-i-nou de maig, una festa que tots els jugadors esperen per poder tenir el seu trofeu per la temporada realitzada.



Aquesta setmana l’Aleví Infantil Femení no ha jugat el seu partit corresponen a la quarta jornada del Torneig Complementari. El partit ha estat aplaçat i es jugarà el pròxim dimecres cinc de maig, a tres quarts de vuit de la tarda, al Municipal de Gràcia.


Sempre Mercantil.





3 comentaris:

  1. Gran resultat....

    Badalona 1-5 PBB La Roca...
    Si dimecres guanyem, empatem a punts amb el Badalonaa!

    MercantiL*

    ResponElimina
  2. Hola noies!
    Aquest dimecres esteu convocades a les 19h. Teniu que està aquesta hora canviades al vestuari. Jo tinc una reunio i arribarè una mica tard. Estareu amb la Tàmara, ella ja té l'alineació i el que ha de comentar. Penseu que és un partit important, ja que el Badalona, segons la FCF, va perdre 1 a 5 contra la Roca, així que si guanyeu tornarem a estar empatats a punts. Vindrè el més ràpid possible!!

    MercantiL*

    ResponElimina