CFU CAN RULL

dijous, 6 de maig del 2010

Set gols... i líders!

Erem a la 4 jornada de aquest torneig complementari. El nostre primer entrenador va arribar una mica tard i el segon no podia venir per asumptes personals, però teniem a la Tàmara. Vam començar molt fort, ja que al minut cinc, amb una jugada de la Ivet, se la va pasar a la Marta i aquesta no va perdonar, ja teniem el primer. Va treure el Levante i la van perdre al mig camp, la Carmina s'he la va treure al Levante i després li va passar a la Carla i aquesta a la Marta, ja era el seu segon, estava fent un partit extraordinari. A continuació, el Levante va tenir una oportunitat molt clara, havien fet un pase per darrere de la Carla però l'Elena la va tallar. Després vam continuar tocant i tocant però fins al minut 14 no vam marcar, obra feta per Carmina ,ja que va pasar de banda a banda la pilota, l'Elena la va controlar i va xutar, ja era el 3-0. Tres minuts més tard la Carmina amb una jugada individual va xutar i aquesta tampoc va perdonar al marcar amb el seu !HOLE NENE¡. El Levante ho intentava i ho intentava pero no podia arribar a la porteria, fins que al minut vint les blaugranas vem marcar obra feta per Marta que s'he la va pasar a l'Elena i aquesta va xutar, va acabar la primera part, anavam 5-0.
A la segona part les blaugranas no vam començar amb molta intensitat, anavam baixant poc a poc l'intensitat, fins que al minut quaranta cuatre el Levante ens va marcar, la Vane s'ho va intentar parar però no va poder. Quan ens van marcar totes ens va pujar la moral i dos minuts més tard l'Elena la va posar a la banda per la Gemma i amb el seu xut la va clavar a la porteria. La Gemma feia ja un mes que no jugava per una malaltia. Ja ens vem quedar molt defensant ja no anavam molt capa la porteria, la Carmina va fer una jugada que es va anar cap al el corner i va centrar, la Marta la va voler controlar i la portera a la mateixa vegada la va agafar i vam seguir tocant i tocant fins que Gemma amb una gran jugada individual va xutar i va marcar. I desde el gol de la Gemma vam jugar mes tranquiles, el Levante va tenir una falta que va tocar el travesser però no va marcar i aixi va acabar el partit. Em guanyat i vinga aquesta setmana contra la Penya Blanc-i-Blava La Roca, jugarem aquest diumenge al Municipal de Gracià a les 10, la convocatoria és a les deu menys quart. Esperem que guanyem, vingaaa adeuuu.
La crònica d'aquesta setmana la fet la jugadora de la foto, l'Elena, que ja com explica al començament de la mateixa, vaig arribar tard i li vaig demanar que la fes. I com que és tan maca, doncs m'ha fet el favor. Gràcies Elena!