CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 15 de maig del 2010

S'escapa el torneig en l'últim partit



Un Badalona superior s’emporta el torneig complementari



L’Aleví Infantil Femení jugava l’última jornada del torneig complementari de la Primera Divisió a Badalona, contra l’equip d’aquesta població barcelonina. Els dos equips arribaven igualats a tot, en punts, dotze, en gols a favor, vint i en gols en contra, onze. El partit s’esperava igualat, però les locals han sortit molt fortes i en vint minuts han resolt el partit amb tres gols. Les visitants no han estat bé, ha estat el típic partit en el qual res surt bé i les rivals els hi surt tot. El pitjor del partit ha estat al vestuari una vegada ha finalitzat el partit, ja que totes les jugadores mercantilistes estaven tristes per no haver pogut guanyar aquest torneig, en el que i tenien posades moltes il·lusions.

El Mercantil ha presentat la següent alineació: a la porteria, la Vane, a la defensa la Maria, la Carla i l’Elena, al Mig,la capitana Ivet i com a davanteres la Gemma i la Carmina. A la banquets, al costat del cos tècnic, estaven la Laia, la Marta, l’Ariadna i la Yaiza.

El Mercantil, els primers deu minuts, ha sortit molt fort i ha disposat de varies ocasions de gol, les més destacades dos corners on l’estratègia ha sortit bé, però el remat final s’ha escapat a fora per poc. Poc després, han realitzat una gran jugada col·lectiva, on totes les jugadores han participat hi ho han fet a un o dos tocs fins arribar a l’àrea, on el xut de l’Elena ha anat al travesser. A partir d’aquí l’equip, no se sap el perquè, ha desaparegut i el Badalona ho dominat la resta de la primera part. Al minut catorze a arribat el seu primer gol després d’una sacada de banda, que el refús ha afavorit a la davantera badalonina, que no ha perdonat. Tres minuts més tard i en una errada en el refús defensiu, ha arribat el segon i al minut dinou, la capitana local, amb un fort xut des de el mig del camp ha sorprès a la Vane, que tot i intentar-ho no ha pogut fer res. Les blaugranes s’han enfonsat i el Badalona ha disposat de més ocasions, però entre les defenses i la Vane, han evitat que el marcador augmentes més.

A la segona part hi ha hagut un canvi d’esquema i ha funcionat força bé, ja que s’ha dominat, però sense crear ocasions clares de gol. En canvi, el Badalona s’ha dedicat a defensar el marcador i tan sols a tingut dues ocasions en tota la part, de les quals, una d’elles ha acabat en gol, ha estat en una jugada des de la banda dreta, que la davantera local ha resolt molt bé. Les blaugranes han tornat ha canviar l’esquema, han passat a jugar amb dos defenses, un mig i tres davanteres, i el resultat ha estat molt bo, ja que s’ha tancat al Badalona al seu propi camp hi han arribat varies ocasions de gol, però sempre amb el mateix resultat, parada de la portera badalonina. Però al minut trenta, la Marta, amb un xut ras des de la frontal de l’àrea ha sorprès a la portera, hi han escurçat diferències. Només treure, la Yaiza ha robat la pilota, la cedit a la Marta i aquesta, amb un fort xut ha enviat la pilota al travesser, que d’haver entrat, hagués posat a les mercantilistes al partit, però la sort no ha estat del seu costat.

Tot i l’amplia derrota, la temporada de les noies ha estat molt bona i poden estar orgulloses, com estar el seu entrenador, ja que l’equip ha mantingut una trajectòria ascendent i això és el que sempre es busca en un equip. Ara toca esperar per concretar algun partit amistós, però a principis del mes vinent, ja es començarà a pensar amb la següent temporada, on l’objectiu serà millorar la sisena posició a la lliga i poder guanyar el posterior torneig complementari, que aquest any s’ha escapat per ben poc.

Gràcies a totes les noies per l’esforç, les ganes i la confiança en el seu entrenador i cos tècnic.


M’agradaria destacar la victòria dels Barrufets, l’altre equip que dirigeix-ho, que amb la victòria d’avui per tres a sis al camp de la Roureda, s’han proclamat campions de la segona fase de la lliga.

2 comentaris: