CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 29 de maig del 2010

Victòria en un partit igualat.



Primer partit amistós post - temporada



Les fèmines de l’Aleví Infantil del CE Mercantil han jugat, aquest dissabte, i una vegada finalitzada la lliga, el primer partit amistós; ha estat al Municipal de Gràcia i contra el Igualada, equip del grup dos de la primera divisió, que ha acabat al temporada en quarta posició i amb trenta-nou punts. Com reflecteix el marcador, ha estat un partit igualat, tot i que el Mercantil ha dominat gran part del partit, exceptuant els últims minuts de la primera part i els primers de la segona, on les visitants, s’han posat per davant en el marcador dues vegades, però les nostres, amb una proposta de intenta jugar bé a futbol han empatat i a falta de cinc minuts han marcat el gol que els hi ha donat la victòria.

El CE Mercantil ha sortit amb la Vane a la porteria, la Paula, la Laia i l’Elena a la línea defensiva, la Ivet com a mig centre i les davanteres Marta i Yaiza. A la banqueta estaven la Ariadna, la Gemma i la Carmina.

Els primers minuts les locals han sortit molt fortes, i abans del gol, ja havien disposat d’alguna clara ocasió, però no ha estat fins al sisè minut, que la Marta s’ha plantat davant de la portera i amb un xut ajustat al pal ha inaugurat el marcador. Les nostres han continuat dominant i disposant d’ocasions de gol però sense materialitzar-les, en canvi, en el primer xut entre els tres pals de les igualadines, aquestes han empatat el partit. A partir d’aquí, tot i el domini, el joc de les blaugranes no ha estat tan fluït com els primer minuts i les ocasions costaven d’arribar, tot i que la Gemma i la Marta n’han tingut alguna. A falta de dos minuts per finalitzar la primera part i en un corner, la davantera rival s’ha quedat lliure de marca i no ha fallat.

A la segona part, principalment els primer minuts ha costat crear ocasions, però en un lliure indirecte, la Gemma, amb un xut molt col·locat ha aconseguit empatar el partit. Aquí, les mercantilistes s’han sentit fortes, hi han tornat a jugar bé al futbol, però el gol es resistia; en canvi, en un altre corner, i repetint el mateix error que en el segon gol, les visitants s’han tornat a avançar al marcador. L’alegria els hi ha durat ben poc, ja que en una jugada individual, la Gemma ha creuat molt bé la pilota i ha tornat a empatar. Això ha enfonsat a les igualadines i les Mercantilistes han disposat de varies ocasions de gol, però no ha estat fins a falta de cinc minuts pel final, que l’Elena ha aprofitat una bona jugada de la Carmina per la banda dreta, per marcar el gol que ens ha donat la victòria. Partit força bo de les nostres, tot i l’intensa calor que feia avui a Sabadell.

La pròxima setmana les noies aniran fins a Sant Boi per disputar un altre amistós; serà dissabte però l’hora encara està per confirmar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada