CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 6 de juny del 2010

Contundent derrota contra el Campió de Segona divisió.


Bé, per començar el nostre primer entrenador no hi era per motius justificats ja que tenia que estar al Municipal de Gràcia per la jornada de portes obertes i la Tamara tampoc perquè estava amb els Txinorris, estàvem totes amb el Mosquera. Titulars van sortir Vane a la porteria, Laia, Elena, Paula a la defensa, com a mig la Marta i com a jugadores mes avançades la Yaiza i l'Ariadna. Vam començar bastant fortes, a mesura que anava passant el temps anàvem baixant la força, vam tenir una ocasió de corner, però la portera la va aturar. Vam fer una falta prop de l’àrea i la van xutar, però amb la gran portera que tenim no van entrar gaires. Un minut més tard van tenir un corner les nostres rivals, la contraria la va tirar rasa i la Marta sense voler va introduir la pilota dins la xarxa. Vam tenir més oportunitats però ninguna entre els tres pals i al contraatac d’una jugada de les nostres el San Boi la va agafar i la noia no va perdonar, es va girar i va xutar, ja anàvem dos a cero. Cinc minuts més tard una jugadora del San Boi es va regatejar a tres jugadores del nostre equip i aquesta tampoc va perdonar. Vam jugar i vam xutar però ninguna va anar a dins; vam tenir una molt clara, però la defensa del San Boi la va refusar. El nostre gol no va arribar fins al minut trenta-un quan vam tirar un corner i la Laia o va intentar, però la defensa la va refusar i aquell refús va caure als peus de la Sandra i aquí va arribar el nostre gol que va fer la Sandra, en el seu primer partit i el seu primer gol!!. El San Boi, quan va sacar va anar a per totes cap a la porteria i justament una jugadora del San Boi es va quedar sola a dalt quan la va refusar una defensa del seu equip cap a dalt i sola tan sols va tenir que batre a la Vane. I ja esta, i així va acabar la primera part.
Al minut dotze els dos equips estàvem molt fluixos tant defensant com atacant i xutàvem i xutàvem. Casi marca un altre la Sandra però no, fins al minut vint el San Boi no va marcar, va ser una jugada col·lectiva i va acabar en gol, nosaltres era com si no estiguéssim en el camp. Un altre gol del San Boi al minut trenta un i així vam acabar el partit.
Bé m'han dit que felicites a la Vane per les parades que es va fer i també s'ha de saber perdre no? Va, que la setmana que bé contra el Igualada i el Vilanova un triangular que organitza aquest últim.

Gràcies a l'Elena per aquesta crònica que m'ha fet.

2 comentaris: