CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 6 de juny del 2010

Els Barrufets campions del torneig Interfutbol de Martorelles


Aquest diumenge, els Barrufets anaven fins a Martorelles per disputar el torneig Interfutbol. La convocatòria era a un quart de nou del matí al Municipal de Gràcia, perquè el primer partit era a dos quarts de deu. Els nostres estaven enquadrats al grup B, juntament amb la UD Torreta i el CF Pallejà; al grup A hi havia el CF Martorelles, CF Les Franqueses i CD La Llagosta. Els dos primers de cada grup es classificaven per la final, els segons pel tercer i quart lloc i els últims per el cinquè i sisè lloc.

El primer partit, els blaugranes van ser molt superiors al seu rival, el CF La Torreta, al que van golejar per un contundent cero a vuit. Els gols van ser d’Aaron, amb tres, de l’Anthony, amb dos, i del Marc Filella, el Marc Asensio i l’Adrià amb un gol cadascun. Els nens van jugar força bé i la golejada hagués pogut estar més ample, però la direcció del torneig va decidir escurçar-lo cinc minuts. El segon partit d’aquest grup enfrontava al CF Pallejà i al CF La Torreta, amb el resultat de tres a cero favorable al CD Pallejà. Amb aquest resultat, l’últim partit del grup decidiria quin dels dos guanyadors jugaria la final. Aquest partit, Mercantil contra Pallejà, va ser molt igualat, tot i que les ocasions de gol les van posar els Mercantilistes, van ser els rivals, que amb el seu únic xut entre els tres pals es van avançar al marcador. Però poc desprès i aprofitant un refús d’un corner, l’Alex empatava el partit amb un fort xut des de fora l’àrea. El partit va finalitzar així, i la diferència de gols classificava als Barrufets per la final. A l’altre grup, el Martorelles va ser el clar dominador i va guanyar els dos partits, el primer per sis a un i el segon per tres a un. Per tant ja hi havia final, l’equip local, el CF Martorelles s’enfrontaria al CE Mercantil.

Abans de la final hi va haver un concurs d’habilitat, en el qual i participava un jugador de cada equip i on s’havia de sortejar unes piques i marcar tres gols, un des de mig camp i dos més en unes porteries petites; el nostre jugador, el Marc Filella, va ser l’escolli’t per participar-hi. Va ser el guanyador, ja que va sumar més punts amb menys temps que tots els seus rivals. Felicitats Marc.

A les dues començava la final, el públic local era majoritari, però els del Mercantil van animar tota l’estona i això va ajudar molt als Barrufets, ja que el cansa’ns-hi es començava a notar. Tots dos equips van donar-ho tot, però els blaugranes van portar el pes del partit, creant nombroses ocasions de gol, però sense la sort necessària per obrir el marcador. Com en l’últim partit, el rival es va avançar en el marcador per culpa d’una errada defensiva, però cinc minuts més tard i en una gran jugada individual per la banda esquerra, el Marc Filella va creuar la pilota i la va enviar al fons de la xarxa, empatant el partit. Els últims minuts van ser molt tensos i tots dos equips haguessin pogut guanyar, però el marcador no es va moure més, el que significava que el torneig es decidiria des de el punt de penal. Els locals van llençar primer i el Sergi el va parar. El segon llançament va ser de l’Adrià i va acabar amb gol. El tercer penal va significar el gol del Martorelles però en el quart, el Marc Filella, amb un potent xut, tornava avançar als nostres. El cinquè penal va ser el definitiu, ja que el jugador local va enviar la pilota fora i els Barrufets van córrer a fer una pinya i celebrar aquest torneig.

El més important és la satisfacció dels nens amb la seva medalla i la seva copa, però sobretot que han demostrat, amb la temporada que han fet, que el futur del nostre club està en bones mans.

Els jugadors que han participat el torneig han estat: Sergi, Omar, Aaron, Adrià, Xavi, Alex, Anthony, Aleix, Marc Asensio, Marc Filella i Marçal. Juntament amb els entrenadors Genís i Sergi, els ajudants Òscar i Pol i la fotògrafa de l’equip, la Carla Asensio.


Moltes felicitats Barrufets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada