CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

diumenge, 9 de maig del 2010

Segueixen líders!



Tres punts per mantenir el liderat



Les noies del Aleví Infantil jugaven la penúltima jornada del torneig complementari de la primera divisió a casa, el rival, la Penya Blanc-i-Blava de la Roca del Vallès. Ha estat un partit força ensopit on cap dels dos equips ha estat superior al altre, però que les nostres han sabut guanyar tot i les moltes complicacions que hi han hagut. Aquesta complicada victòria permet a les blaugranes mantenir el liderat a falta de una jornada per la seva finalització.

El Mercantil s’ha presentat amb la següent alineació: la Vane com a portera, la Maria, la Carla i l’Elena a la línea defensiva, la Ivet al mig i les davanteres Marta i Carmina. A la banqueta estaven la Paula, la Ariadna, la Gemma i la Yaiza.

Les nostres han sortit molt desorientades i no aconseguien ni fer tres passades seguides ni acostar-se a al porteria visitant. Hi han hagut moltes imprecisions, i el primer xut no ha arribat fins als deu minuts, quan la Marta des de fora l’àrea ha provat sort, però la portera no ha tingut dificultats per parar el xut. La segona oportunitat local ha acabat amb gol, la jugada venia precedida de un centre de la Maria que ha rematat la Ivet, la portera a refusat però aquest ha anat a parar als peus de l’Elena que no ha tingut dificultats per inaugurar el marcador. Els següents minuts han continuat com els primers, un joc lent i avorrit per part dels dos equips i amb xuts molt innocents que les dues porteres han resolt sense més complicació. Els últims cinc minuts els dos equips s’han animat una mica hi han disposat d’alguna que altre ocasió, la més clara per part local, un xut de la Carla i la més clara per part visitant ha acabat amb gol, un gol aconseguit des de la frontal de l’àrea amb un xut sec, era el minut trenta-dos; així s’ha arribat al descans.

Les noies s’havien que havien de guanyar, l’equip ha fet algun canvi però la situació no ha variat, i la lentitud en el joc ha continuat, tot i que a mida que avançaven els minuts la cosa ha millorat. Però no ha estat fins al minut cinquanta-set quan s’han pogut posar per davant gràcies a una bona jugada de la Maria, que ella mateixa ha finalitzat amb un xut sense gaire angle. Un minut més tard, en una falta des de la banda dreta del atac blaugrana executada per la Gemma ha significat el tercer gol, teòricament el de la tranquil·litat, però veient el partit ningú estava gaire confiat. Els minuts passaven i la Roca cada vegada pressionava més i al minut seixanta-cinc han tingut la seva recompensa, quan una errada, primer en la concessió del corner i després en el marcatge del mateix, han permès a la davantera visitant quedar-se sola a l’interior de l’àrea que no ha fallat. Un minut més tard, un xut enverinat cap a la nostra porteria ha estat molt ben aturar per la Vane, que ens ha fet aconseguir una nova victòria.

Felicitar l’equip, tan les que juguen més com les que menys, ja que són una pinya i estan mentalitzades per la pròxima setmana aconseguir el títol, per això hauran de guanyar a les segones classificades, el Badalona, en el seu camp, ja que un empat donaria el campionat a les badalonines per el gol average particular. El partit serà el dissabte a un quart d’una.

M’agradaria animar als jugadors i entrenadors el Infantil C, que aquesta setmana, amb la derrota a Rubí, han perdut la categoria, de la qual jo en tinc part de culpa, ja que a principis de temporada jo era l’encarregat de dirigir l’equip. Han lluitat però no han pogut. Ànims!

5 comentaris:

  1. vane i carmina:
    partit bastan avorrit pero amb victoria!!
    anims pel prooxim partit nosaltres podem!!!
    fins dimecres

    ResponElimina
  2. És clar que podreu!!
    Per cert, així va la classificació:
    PJ PG PE PP GF GC P
    Ce Mercantil 5 4 0 1 20 9 12
    Badalona 5 4 0 1 20 9 12

    Empatats a tot!

    ResponElimina
  3. Ens ho juguem tot a l'últim partit, hem d'anar a per totes!
    I k no ens passi com laltra vegada, sobretot...

    SÍ, SÍ, SÍ MERCANTIL FEMENÍ!

    ResponElimina
  4. Confio amb vosaltres... se que ho donareu tot per guanyar!

    MercantiL*

    ResponElimina