CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 29 de maig del 2010

Barrufets 2009/2010



Final de temporada A.E.F.F.



Aquest dissabte al matí, a les instal·lacions de Sant Oleguer, ha tingut lloc la festa de final de temporada dels equips que han participat en la lliga de l’A.E.F.F. El Mercantil ha estat un dels animadors, ja que ha aportat quatre equips, els Barrufets, els Txinorris, els Blancs i els Verds.

Ja de bon matí, a les nou, han començat els partits; els Barrufets i els Txinorris han disputat tres partits cadascun i els blancs i els Verds quatre. Els resultats eren el de menys, ja que ni s’han apuntat ni han estat publicats, perquè l’objectiu del dia d’avui era que els nens podessin passar-s'ho bé després d’una llarga temporada. A dos quarts de dues ha arribat el moment que tots els jugadors esperaven, la recollida de premis. Tots els equips han sortit un a un a recollir el trofeu i el regal i tots els pares han ovacionat a tots els jugadors. Ha estat un gran dia per tots ells, tot i la forta calor que ha acompanyat durant tota la jornada. Segur que en les habitacions de molts d’aquests nens, avui, la peça més importat és el trofeu que els acredita com a futbolistes.

Ara toca preparar la pròxima temporada per que com a mínim sigui igual de interessant que ha estat aquesta.


Barrufets Temporada 2009-2010


Els Barrufets d’aquesta temporada han crescut molt. Els resultats han estat molt bons, ja que en la primera fase van quedar en segona posició, i en l segona fase, han quedat campions. En el global, ha estat l’equip amb més punts, cinquanta-cinc. Han jugat vint-i-dos partits, amb divuit victòries, un empat i tres derrotes, marcant cent vint-i-cinc gols i n’han encaixat quaranta.

Esperem que aquests jugadors segueixen creixent com han fet fins ara. M’agradaria poder mantenir el bloc per la pròxima temporada, però se que serà complicat, ja que la política del club és una altre i haure d’agafar uns altres nous jugadors. Per a mi, ha estat una temporada perfecte.

Gràcies Barrufets.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada