CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 10 de desembre del 2011

ELS GROCS PARTICIPEN EL EN TORNEIG VILA DE SENTMENAT


Aprofitant el cap de setmana sense competició lliguera, el Pre Benjamí Groc, ha participat en el Torneig Vila de Sentmenat. El torneig era pels jugadors nascuts l’any dos mil cinc, per tant, l’Arnau, l’Aitor i el Pol, no han pogut participar, i en els seu lloc han vinguts els jugadors del Pre Benjamí Blanc John i el Marc Garcia. Quan s’ha arribat a Sentmenat, els Grocs, s’han trobat, que el primer rival, el Sant Quirze, era el A, és a dir, jugadors nascuts el dos mil quatre; el segon partit s’ha jugat contra la Maurina Egara, aquests si, amb jugadors nascuts al dos mil cinc, però el tercer i quart lloc, el rival, la Penya Blanc-i-Blava la Roca, tornaven a ser jugadors un any més grans que els Mercantilistes. Tot i això, l’equip ha respòs molt bé hi ha fet un bon torneig, que a més servirà per preparar el pròxim partit de lliga contra el Barbera Andalucia.
Els Grocs han tingut el primer partit a les deu del matí, i el rival, ha estat el Sant Quirze; els blaugranes han dominat els primers minuts i han disposat de tres ocasions de gol, dues de l’Hugo i una del Víctor, però el porter, molt segur, les ha aturat. El Sant Quirze, en la primera ocasió de gol, s’ha ha aprofitat d’un error arbitral, que era un noi molt jove, per avançar-se en el marcador amb un clar fora de joc. El gol no ha afectat a l’equip hi aquest ha seguit lluitant. Poc després, en un altre clar fora de joc, el Sant Quirze ha marcat el segon gol, però aquest, ha estat anul·lat una vegada ha finalitzat el partit per la direcció del torneig, però de moment, havia pujat al marcador. Els Grocs els hi ha costat reaccionar, i els últims minuts ja han estat pel Sant Quirze, que en dues bones jugades, han ampliat el marcador.
El segon partit els ha enfrontat amb la Maurina Egara de Terrassa; aquest partit ha estat dominat pels Mercantilistes des del primer minut, hi amb un bon joc, s’han imposat per dos gols a zero, marcats pel Víctor ha passada del Anthony i del Marc Scuri, amb un col·locat xut.
El tercer partit ja era la final de consolació, i el Pre Benjamí Groc s’ha enfrontat a la Penya Blanc-i-Blava la Roca del Vallès. El partit ha estat molt semblant al primer, on els nois del Genís i la Vane han dominat els primers minuts, però la falta de força els a privat del gol; en canvi, els rivals, de les quatre ocasions que han tingut n’han materialitzat tres, i així han deixat al Mercantil amb la quarta posició final.
Com s’ha dit anteriorment,els nois han fet un bon torneig i esperem que amb la setmana d’entrenaments que espera, el pròxim dissabte es pugui guanyar al cinquè classificat de lliga, el Barbera Andalucia. El partit es disputarà el dissabte disset de desembre a dos quarts d’onze al Municipal Arrahona Merinals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada