CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 3 de desembre del 2011

UNA VICTÒRIA MOLT TREBALLADA


UE Castellar 0-3 CE Mercantil
Aitor 24’
Anthony 29’
Víctor 37

Els Grocs han jugat aquest dissabte al matí la novena jornada de lliga al Municipal Pepin Valls; el rival era l’UE Castellar, equip situat a la zona tranquil·la de la classificació. Els locals, gràcies al seu entrenador, que coneix molt bé a l’entrenador dels Grocs, han afrontat el partit molt bé, ja que han assegurat la seva línea defensiva amb molt jugadors i sempre que podien llençaven ràpides contres, tot i que totes menys una, molt ben aturada per l’Arnau, no han passat de la línea defensiva liderada per un estel·lar Cristian, que ha acabat el partit amb molèsties. Els gols blaugranes han tardat en arribar, però l’Aitor, l’Anthony i el Víctor han marcat un gol cadascun hi han donat els tres punts a l’equip sabadellenc, que els permet seguir en la tercera posició. L’equip ha aconseguit, una altre vegada, mantenir la porteria a zero i segueix sent l’equip menys golejat de la categoria, amb tan sols set gols en contra.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb l’Arnau sota pals, el Guillermo i el Cristian de defenses, el Marc Scuri al mig centre, l’Anthony i l’Àlvaro a les bandes i l’Aitor en punta; a la banqueta estaven el Cesc, el Pol, l’Hugo i el Víctor.
Els primers minuts han estat molt travats i la pilota, pràcticament, no sortia de la zona de tres quarts del camp del Castellar, però aquests, molt ben ordenats, no permetien als visitants apropar-se a la porteria; no ha estat fins al minut set que ha arribat la primera ocasió de gol, quan el Cristian, amb una de les moltes vegades que s’ha sumat a l’atac ha cedit a l’Aitor, que aquest, amb un fluix xut, no ha pogut marcar el primer gol. Al nou, l’Anthony, amb una bona jugada ha tingut la seva ocasió, però el seu xut ha estat refusat pel porter a corner. Els blaugranes s’anaven animant tot i que la intensitat de la primera part no ha estat bona, però tot i això han arribat algunes ocasions de gol, com les del Víctor, després d’una bona passada del Cesc, la de l’Hugo, després d'una bona paret amb el Víctor o la del Marc, també amb una bona paret amb el Víctor, però que el mig centre blaugrana no ha pogut batre al porter amb el un contra un; així, amb l’empat a zero, s’ha arribat al descans.
L’equip sabia que necessitava guanyar per no perdre de vista las primers classificats i durant el descans s’ha parlat de millorar l’actitud per poder sumar els tres punts en joc; no s’ha fet del tot, però si en un alt percentatge, i això ha permès veure una millor segona part, tot i que el Castellar, mitjançant el seu ràpid i hàbil davanter, ha tingut una ocasió de gol, però l’Arnau, molt valent en la sortida la desbaratat. L’Àlvaro, força apagat durant la primera part s’ha tret de la butxaca una gran passada cap a l’Aitor, que aquest, amb un bon control orientat ha xutat des de la frontal de l’àrea hi ha inaugurat el marcador, era el minut vint-i-quatre. Al vint-i-nou i en un dels molts corners que s’han tret avui, tot i que no s’ha pogut fer l’estratègia pensada a causa de al defensa mixta dels contraris, ha arribat el segon gol, obra de l’Anthony, amb un fort xut que ha superat per alt al porter local. L’Àlvaro anava entrant en joc hi ha tornat a fer una gran assistència a l’Aitor, però aquest, no ha pogut marcar el tercer; un tercer gol que ha arribat al minut trenta-set mitjançant el Víctor, que amb un fort, ras i col·locat xut ha tancat el marcador.
La pròxima setmana no hi ha partit de lliga a causa de la setmana de pont que tenen les escoles, però el Pre Benjamí Groc anirà a Sentmenat a disputar un torneig amistós; el primer partit es jugarà a les deu contra el Sant Quirze i el segon a les dues contra la Maurina Egara. Depenen dels resultats, l’equip jugarà per la primera posició, la tercera o la cinquena. Esperem que els Grocs facin un bon torneig i sobretot passin un bon dia de futbol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada