CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 26 de novembre del 2011

ONZE GOLS PER RETROBAR-SE AMB LA VICTÒRIA

CE MERCANTIL 11-0 UE MOLLET
Víctor 12’, 22’, 31’
Aitor 13’, 18’, 31’
Hugo 29’, 37’
Guillermo 1’
Pol 21’
P.P. 39’

La setmana passada, els Grocs, no va passar de l’empat a un gol al camp del Sabadell Nord, i aquesta setmana necessitaven guanyar per no perdre de vista els primers classificats. El Mollet, últim classificat de la lliga, ha pagat els “plats trencats” i s’han emportat una golejada de la seva visita al Municipal Arrahona –Merinals; el partit s’ha jugat aquest dissabte a tres quarts de dotze i el resultat final ha estat d’onze gols a zero. Cal destacar als jugadors Arnau, Cristian, Cesc i Guillermo, que normalment no surten molt a les cròniques dels partits, però que tenen una gran importància dintre de l’equip, ja que en gran part, gràcies a la seva tasca, el Pre Benjamí Groc, és l’equip menys golejat de la lliga, i probablement, un dels menys golejats de tota la categoria.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb l’Arnau de porter, el Cesc i Guillermo de defenses, l’Anthony al mig centre, d’interiors el Pol i l’Hugo, i a dalt, en punta, el Víctor; a la banqueta estaven l’Aitor, el Cristian, el Scuri i l’Àlvaro.
Des del primer minut, els Grocs, han volgut demostrar la seva superioritat, i en la primera jugada de partit, ha arribat el primer gol, obra del Guillermo, aprofitant una pilota morta a dins de l’àrea rival. Al segon minut ha arribat el gol del partit; els Grocs, porten uns quants dies practicant jugades d’estratègia de corner, i avui, després d’haver fet un repàs al vestidor, ha arribat el primer gol d’aquest estil de jugada. L’Anthony ha marcat la jugada i l’Hugo ha anat a buscar la pilota, aquest l’hi ha tornar i l’Anthony, amb un toc suau la deixat al Víctor, que aquest, després d’haver fet el seu recorregut, ha engaltat un fort xut que ha significat el dos a zero. L’Aitor, que en l’últim partit a casa ja havia marcat ho ha tornat a fer, i en els minuts tretze i divuit, aquest últim a passada de l’Àlvaro, ha fet el tercer i el quart gol de l’equip. Amb el quatre a zero s’ha arribat al descans.
La segona part ha tingut la mateixa tònica, un domini clar dels blaugranes i poques oportunitats de fer gol del Mollet; d’aquestes, molt separades, han estat ben aturades per l’Arnau, especialment una, que a més, després de l’aturada, ha tingut la suficient força per evitar el corner. Per un porter és difícil que t’arribin poc i amb molta diferencia de temps, ja que costa està concentrat, però avui, el porter dels Grocs, ha estat molt bé. El Pol, que encara no havia marcat cap gol, s’ha estrenat com a golejador, quan en el minut vint-i-u, i amb un xut sense angle, ha fet el cinquè. El sisè s’ha la fabricat tot sol el Víctor, ja que ell mateix ha robat la pilota hi ha finalitzat amb gol. L’Hugo, al vint-i-nou, ha fet el mateix hi ha posat el set a zero al marcador. El vuitè ha estat del Víctor, que amb aquest gol feia el seu hattrick, ha passada del Aitor. El mateix Aitor, que també feia el seu hattrick, ha marcat el nou a zero amb una jugada personal, on ha regatejat al porter hi ha marcat a plaer. El desè ha arribat al minut trenta-set hi ha estat obra del Hugo aprofitant una bona passada del Guillermo. En un corner, a falta d’un minut pel final, s’ha tancat el marcador quan un refús d’un jugador visitant ha acabat amb la pilota al fons de la xarxa.
Amb aquesta victòria l’equip ascendeix fins la tercera posició i la pròxima setmana la defensarà al camp de l’UE Castellar; el partit serà el dissabte a les deu del matí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada