CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 12 de novembre del 2011

UNA ALTRE GOLEJADA DEL PRE BENJAMÍ GROC

CE MERCANTIL 11-0 EF MONTCADA
AITOR 10’, 21’, 22’, 24’, 26’, 28’
HUGO 5’, 9’
SCURI 11’
ALVARO 12’

El Pre Benjamí Groc de CE Mercantil segueix en línea ascendent, i aquesta setmana, amb la disputa de la sisena jornada de lliga, ha aconseguit un nova victòria per una àmplia golejada; l’equip rival, l’EF Montcada, està situat en la penúltima posició a la lliga, i no ha pogut fer res per evitar el vendaval de joc i de gols dels blaugranes. El Guillermo i l’Aitor s’han estrenat com a golejadors, i aquest últim ho ha fet d’una forma espectacular, ja que ha aconseguit sis gols, cinc d’ells seguits. Amb aquests tres punts, els nois del Genís i la Vane, segueixen en les primeres posicions de la lliga.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb l’Arnau a la porteria, el Cristian i el Guillermo a la defensa, el Scuri al mig centre, l’Anthony i l’Hugo a les bandes, i a dalt l’Aitor; a la banqueta estaven el Cesc, el Pol i l’Àlvaro.
Fins al minut cinc no s’ha vist cap ocasió de gol, però a partir d’aquí ha estat una constant; l’Anthony ha avisat amb un fort xut, que ha acabat en corner. A la següent jugada, el capità blaugrana ha tornat ha xutar i el refús ha anat als peus de l’Hugo que no ha fallat. L’Hugo estava molt participatiu, i en el minut vuit, i després d’una bona jugada, la pilota ha acabat en corner, i d’aquí ha arribat el segon gol, marcat per ell mateix. L’Aitor, al minut deu s’ha estrenat com a golejador a la lliga amb un fort i creuat xut. El Scuri s’està especialitzant en marcar grans gols de falta i avui ho ha tornat a fer, quan en el minut onze ha xutat, magisterialment, una falta que ha passat per sobre la barrera hi ha acabat al fons de la xarxa. La següent jugada, no ha acabat en gol, però s’ha de destacar, ja que ha estat la millor del partit; el Cesc, l’Àlvaro, el Scuri i l’Antony, s’han associat per jugar al primer toc, i des del darrera han tret la pilota fins arriba a l’àrea, però el porter, aquesta vegada, ha aturat el xut. Amb el quatre a zero s’ha arribat al descans.
La segona part encara ha estat millor que la primera, especialment els primers deu minuts, on s’han aconseguit sis gols. L’Àlvaro, que avui ha fet un recital de regats i assistències, ha fet el cinquè gol després d’un xut de l’Anthony. L’Aitor, que minuts abans s’havia estrenat com a golejador, ha tingut els seus millors minuts de la temporada, i en molt poc temps ha marcat cinc gols; el primer després d’una gran jugada per la banda dreta de l’Àlvaro, el segon ha passada de l’Hugo, el tercer a passada de l’Anthony, el quart amb una jugada individual i el cinquè el millor, ja que l’equip ha tret la pilota des de l’Arnau fins arribar als peus de l’Aitor  que amb un fort xut a posat el deu a zero al marcador. El Guillermo s’ha sumat a ala festa i també s’ha estrenat com a golejador aquesta temporada amb un bon remat a porteria. El Cristian, que encara no ha pogut macar a causa de la seva posició al camp, s’ha incorporat a l’atac i ha tingut una gran ocasió, però el seu xut ha sortit a fora per poc.
Bon partit on els jugadors han demostrat la seva implicació en l’equip i les seves ganes de fer bon futbol. La pròxima setmana els Grocs tenen un difícil compromís, ja que juguen contra els tercers classificats, el Sabadell Nord; si s’aconsegueix guanyar, els blaugranes els avançaran en la classificació. EL partit es jugarà dissabte a les dotze del migdia al Municipal de Ca n’Oriach.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada