CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 5 de novembre del 2011

SET, PARTIT I TRES PUNTS MÉS

Sant Quirze del Vallès 1-6 CE Mercantil
Àlvaro 9’, 11’
Víctor 26’, 33’
Scuri 19’
Anthony 38’

El Pre Benjamí Groc del CE Mercantil ha jugat la cinquena jornada de lliga al Municipal de Sant Quirze del Vallès; el rival, quart classificat, no ha estat a l’altura del seu lloc a la taula, i els blaugranes, amb una gran intensitat i, sobretot, un bon joc col·lectiu, han aconseguit una golejada per un gol a sis, tot i que els pals, el porter i les nombroses ocasions fallades, haguessin pogut fer augmentar aquesta xifra. El partit semblava complicat, ja per la classificació del rival i després del partit entre setmana contra el FC Barcelona, però els Grocs, ho han fet molt bé hi han passat per sobre del rival.
El CE Mercantil ha començat el partit amb l’Arnau de porter, el Cesc i el Cristian de defenses, l’Anthony al mig centre, l’Àlvaro i l’Hugo com a interiors i el Víctor de davanter; a la banqueta estaven l’Aitor, el Guillermo i el Scuri. El Pol, ha estat baixa per malaltia.
El primer minut de joc, el Víctor, ha deixat clares les intensions dels blaugranes d’anar a buscar la porteria contrària, però el seu xut ha sortit a fora per poc. Poc després, l’Hugo, molt incisiu durant tot el partit per la banda, ha cedit al Víctor, però el xut d’aquest  ha estat aturat pel porter. L’Àlvaro al vuit ha avisat amb un xut ras i sec que ha anat a fora, i en el següent minut no ha perdonat, i amb un fort xut des de l’interior de l’àrea ha inaugurat el marcador. Al onze, el mateix Àlvaro, ha robat una pilota, i ell sol s’ha internat dins l’àrea hi ha fet el segon gol del partit. L’Aitor, entremig d’aquestes dues accions, ha tingut una clara ocasió de gol, però en el mà a mà amb el porter, el seu xut ha sortit fregant el pal. Els següents minuts el Sant Quirze ha atacat, però tan sols han tingut una oportunitat de gol, que l’Arnau, molt segur en la sortida, l’ha aturada. A les acaballes de la primera part, una gran jugada col·lectiva ha acabat amb l’Àlavaro dins l’àrea, que ha cedit en darrera pel Marc Scuri i aquest amb un potent xut ha fet el zero a tres.
A la segona part és quan s’ha vist el millor futbol col·lectiu de l’equip dels Grocs, i ja en els primers minuts han fet una gran jugada per la banda, on l’Àlvaro, l’Hugo i el Víctor han estat els protagonistes. La banda esquerra, la del Hugo, ha estat un mal de cap per la defensa del Sant Quirze, i en el minut vint-i-sis, un centre del set blaugrana ha arribat als peus del Víctor, que amb una gran genialitat, ha provat una vaselina, però aquesta ha anat al travesser. Un minut més tard s’ha repetit la jugada, però aquesta vegada el centre de l’Hugo ha anat a mitja altura i el Víctor, anticipant-se al porter ha fet el quart gol. L’Hugo estava molt actiu i buscava el seu gol, i en el vint-i-vuit, amb un fort xut, ha estat a punt de trobar-lo, però el pal esquerra ho ha evitat. El Víctor, també molt participatiu en el dia d’avui ha marcat el seu segon gol i el cinquè de l’equip en una gran jugada individual, on després de marxar de dos adversaris ha xutat ajustat al pal i el porter local no ha pogut evitar el gol. El Sant Quirze no arribava a les immediacions de l’Arnau, tan sols en un parell d’ocasions, però en la tercera i en una bona contra han aconseguit el seu gol, mitjançant la Júlia, l’única jugadora sobre el terreny de joc. En l’última jugada del partit, el Scuri ha tret ràpidament una falta al mig del camp, la cedit a l’Anthony, que aquest, amb un magnífic xut des de la llarga distància ha tancat el marcador amb el sisè gol.
Bon partit dels Grocs, que amb aquests tres punts, s’agafen el tren dels primers classificats, recordant que a més, els Mercantilistes, tenen un partit menys que els seus rivals. La pròxima setmana rebran al Municipal Arrahona – Merinals a l’EF Montcada; el partit es jugarà dissabte a tres quarts de dotze.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada