CFU CAN RULL

CFU CAN RULL

dissabte, 19 de novembre del 2011

UN BON PUNT

Sabadell Nord 1-1 CE Mercantil
Anthony 39’

La setena jornada de lliga deparava un important partit pel Pre Benjamí Groc del CE Mercantil, ja que visitava el Municipal de Ca N’Oriach, per enfrontar-se al Sabadell Nord, equip situat una posició per sota dels blaugranes, és a dir, cinquens. El partit ha estat força igualat hi ha tingut minuts on ha dominat l’equip local i minuts on ha dominat l’equip visitant; tots dos equips ha lluitat molt, i tot i que el Sabadell Nord ha tingut dues ocasions molt clares, totes dues al travesser, es podria dir que l’empat és un resultat just pels mèrits de tots dos equips. Amb aquest punt, els Mercantilistes s’allunyen del líder, el Llano, però permet seguir en les primeres posicions de la taula i deixa un bon marge sobre els equips perseguidors.
El CE Mercantil ha iniciat el partit amb l’Arnau de porter, el Cesc i el Cristian de defenses, el Scuri al mig centre, l’Anthony i l’Àlvaro com a interiors i en punta d’atac a l’Aitor; a la banqueta estaven el Guillermo, el Pol, l’Hugo i el Víctor.
Els primers minuts han estat dominats clarament per el Sabadell Nord, on ha tancat als Grocs en el seu propi camp; tot i això, exceptuant algun corner, no hi han hagut clares ocasions de gol. No ha estat fins al novè minut quan els visitants, mitjançant l’Àlvaro, han tingut el primer xut a porta. Aquesta acció ha animat als blaugranes, que durant els següents minuts s’han apropiat del partit, però al igual que en els anteriors, tampoc s’han vist clares ocasions de gol; només una contra del Víctor, que ha acabat en corner i un tímid xut del Scuri, que el porter l’ha aturat. En canvi, el Sabadell Nord, en una bona contra ha tingut la millor ocasió de la primera part, però el travesser ha salvat als blaugranes. Amb l’empat a zero s’ha arribat al descans.
Els primers minuts de la segona part han estat els més igualats, i cap dels dos equips ha pogut disposar d’ocasions clares de gol. Poc a poc, les defenses s’han anat obrint a causa de les ganes dels dos equips de guanyar el partit i això ha permès viure uns intensos últims minuts. Primer ha estat l’Aitor el que no ha arribat a un gran centre del Guillermo i després ha estat l’Hugo, que en la definició de cara a gol, s’ha precipitat i el seu xut ha sortit molt desviat; els locals també han tingut una clara ocasió de gol, però una altre vegada, el travesser, ha salvat als Grocs. En els últims cinc minuts és quan han arribat els gols; primer ha estat el Sabadell Nord, quan en una discutida cessió al porter, l’Àrbitre ha xiulat lliure indirecte; aquest ha estat llançat directe, però l’Arnau, l’ha intentat parar, però el xut era massa potent i després de tocar-li a les mans ha acabat entrant al fons de la xarxa. Això ha passat al minut trenta-cinc, i tot feia pensar que el Sabadell Nord s’emportaria els tres punts, però a falta d’un minut pel final, una jugada entre el Víctor i l’Anthony, ha permès, a aquest últim, marcar el gol de l’empat, un gol important, ja que valia un punt i seguir per sobre dels rivals d’avui.
Esperem que la pròxima setmana els Grocs estiguin més encertat que avui, hi aconsegueixin sumar els tres punts per seguir l’estela del nou líder, el Llano. El partit es disputarà al Municipal Arrahona – Merinals a tres quarts de dotze, i el rival serà el Mollet.

1 comentari:

  1. Pedazo de equipo que tienes genis como te envidio a mi ya me gustaría poder entrenar a un equipo i que fuera como el tullo pero no tengo oportunidad de poder entrenar un equipo en mi ciudad rubi tengo 16 años un titulo el ciate i me he ofrecido a todos los equipos de rubi i inclusso en el venti fui entrenadora en el campus de semana santa i dije quiero ser entrenadora de los de la escola 3 i 4 años i me dijeron si pero ayudante i yo vale pero con el entrenador que me pusieron me insultaba i no me dejaba hacer nada ni hablar con los niños asi que me fui i lo intente en otros clubs de rubi me ofreci pero no me dieron contestación i si tu supieras si en el ce mercantil para el año que viene pudiera hacer de entrenadora o ayudante de un equipo xupetines Prebenjamin benjamin gracias por contestar si puedes hacerme el favor estaría encantada contigo mi gmail es: ariadna.rf@gmail.com es para ponerte en contacto con migo gracias de antemano genis

    ResponElimina